Tuote on myyty käyttäjälle pepponeV8 hintaan 9,90 €

Kuvaus

Uusi ja käyttämätön HDMI-yhteensopiva VGA-sovitin. Kätevä, jos sinulla on tietokoneella HDMI-liitäntä ja käytössä näyttö, jossa on VGA-liitin. Kaapelin asennus on erittäin helppoa, mitään ajureita ja muuta säätöä ei välttämättä tarvita. Tietysti resoluutiot kannattaa laittaa tietokoneen asetuksissa itselle kaikkein mukavimmiksi.

  • Liitäntä: HDMI-yhteensopiva tulo, VGA-lähtö. Muunna videosignaali digitaalisesta analogiseksi.
  • Integroitu äänilähdöllä. Äänikaapeliahan ei välttämättä tarvita ollenkaan, jos äänet on ohjattu äänikortilta esimerkiksi kaiuttimiin.
  • Plug and Play, ohjelmistoa ei tarvita.
  • Yhteensopiva esim. PC:n / kannettavan tietokoneen / DVD / PS3 / Xbox360 / Sky HD / Apple TV: n ja muiden HD-laitteiden kanssa, jotka voidaan liittää VGA-näyttöön / projektoriin tai muuhun näyttöön.
  • 1080P Full HD -tuki, 1920x1200/60Hz
  • Väri musta
  • Koko noin 5 x 2,5 cm

Lähetys sisältää 1 x HDMI-yhteensopiva VGA-videosovitin ja 1 x äänikaapelin turvallisesti pakattuna kuplamuoveihin. on paikka virransyötölle. Voi ladata tavallisella puhelinlaturilla tai mistä tahansa virtaa syöttävästä USB-portista).
 

Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

    Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

    Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    9,90 €
    Ilmoitus on sulkeutunut 3.3.2024 22:30
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.