Tuote on myyty käyttäjälle Lukamaakari1 hintaan 9,90 €

Kuvaus

Karen White on tv:n uutistenlukija, joka osallistuu poliisioperaatioon sarjamurhaaja Eddie Quistin kiinniottamiseksi. Hän selviää operaatiosta juuri ja juuri hengissä, mutta alkaa nähdä kauheita painajaisia.

Yhdessä miehensä Billin kanssa Karen kirjoittautuu sisään syrjäiseen parantolaan, joka tunnetaan nimellä "The Colony". Öisin he kuulevat kammottavia huutoja metsästä, ja naapurit vaikuttavat vähän turhankin innokkailta saadakseen Karenin tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Karenin kollegat huomaavat kylässä, että Eddie on kadonnut ruumishuoneelta jäljettömiin. Eddien tavaroiden joukosta löydetään outo kuvakokoelma. Sarjamurhaajan ja Karenin pakopaikan välillä vaikuttaisi olevan omituinen yhteys ja monella tuntuu olevan karmeita salaisuuksia.

Kun Karen lähtee metsään vastauksia etsimään, hän löytää jotakin karmaisevaa - tällä kertaa ei riitä, että hän kamppailee elämästään. Nyt panoksena on myös hänen sielunsa...

Ohjaus: Joe Dante

Pääosissa: Dee Wallace, Stone Patrick Macnee, Dennis Dugan, Christopher Stone, Belinda Balaski, Kevin McCarthy, John Carradine, Slim Pickens, Elisabeth Brooks, Roger Corman, Dick Miller, Forrest J Ackerman

Valmistusvuosi: 1981

Kesto: 1 h 27 min

Bonukset

Dokumentti: "Welcome to Werewolfland"
Original Fake Porn Movie
Poistettuja kohtauksia
Mokaotoksia
Kuvagalleria
Traileri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.2.2024 19:49
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.