Kuvaus

Ilkka Remes - Pahan perimä

  • Julkaisuvuosi: 2007
  • Sidottu, kovakantinen kansipaperein
  • 539 sivua
  • Kirjan kuvaus:

    Natsi-Saksan johto valjasti tieteen palvelukseensa voittaakseen toisen maailmansodan. Nyt, yli 60 vuotta sodan päättymisen jälkeen, osa Hitlerin pelottavimmasta perinnöstä päätyy hämärissä olosuhteissa Helsinkiin.

    Erik ja Katja ajautuvat perheensä synkkää salaisuutta selvittäessään yhä järkyttävämpien asioiden keskelle, sillä suurvaltapolitiikka on tänään raadollisempaa kuin koskaan

    • Erik ja Katja Narvan perhe-elämä muuttuu peruuttamattomasti, kun Erikin iäkäs isä katoaa Berliinin-matkallaan. Mitä salailtavaa liittyy USA:ssa tieteellisen uran tehneiden Erikin vanhempien menneisyyteen? Mitä tekemistä toisen maailmansodan aikaisella natsi-Saksalla on isän katoamisen kanssa? Geenit ja perimä ovat tähän asti olleet Erikille työtä, mutta nyt niistä tulee jotain paljon henkilökohtaisempaa.

      Luettu kerran, hyvässä kunnossa.


      Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

      • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut.. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
         
      • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

      Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

      Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


      Näytä lisää Näytä vähemmän

      Osta heti

      Sulkeutuu 22 vrk 3 h 49 min
      Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

      Osta heti

      Lisätiedot

      Maksaminen ja toimitus

      Hintaehdotukset

      3,90 € Sulkeutuu 22 vrk 3 h 49 min

      Myyjän muut ilmoitukset

      Katso lisää

      Kysymykset

      Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
      Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.