Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä seuraavat Kotiteollisuus-yhtyeen CD:t. Tarkempaa tietoa levyistä alla. Levyt kansivihkoineen ovat joko täysin tai lähes uutta vastaavassa kunnossa ellen levyn kohdalla toisin mainitse. Hintapyynnöt levyjen kohdalla. Voin myydä levyjä myös yksittäin tai pienemmissä erissä. Tässä tapauksessa kerro ilmoituksen Kysymykset-kentässä mitkä levyt haluat ostaa niin teen niistä uuden myynti-ilmoituksen. Jos et osta kaikkia levyjä, voivat postikulut olla halvemmat. Kysy tässä tapauksessa postikuluista ennen maksamista.

-Murheen mailla 1996-2007 7,-
Kolmen CD:n paketti 8-paneelisessa digipakissa. Kolmos-CD:n pidike on hieman löysä ja levy toisinaan irtoaa pidikkeestä itsestään. Osassa digipakin nurkkia on kulumaa. Myös digipakin kannessa on kannen vasemmalla puolella pientä kulumaa. Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän lisäkuvia!

-Murheen mailla II 2007-2014 7,-
Kolmen CD:n paketti 8-paneelisessa digipakissa. Tuote on poistettu muoveista, mutta mitään levyitä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uusi tuote! Osassa digipakin nurkkia sekä digipakin takakannessa on kevyttä hyllykulumaa. Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän lisäkuvia!

-Sotakoira 5,-
Osassa digipakin nurkkia kevyttä hyllykulumaa. Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän lisäkuvia!

-Sotakoira II 6,-
Digisleeve. Levy on poistettu muoveista, mutta sitä ei ole kuunneltu kertaakaan. Kyseessä siis käytönnössä täysin uusi tuote!

-Ukonhauta 5,-
Levy on poistettu muoveista, mutta sitä ei ole kuunneltu kertaakaan. Kyseessä siis käytönnössä täysin uusi tuote! Osassa digipakin nurkkia on pientä hyllykulumaa. Lisäksi digipakin kannen vasemmassa alanurkassa on pieni repeämä. Kansivihkon viimeisen sivun yksi nurkka on hieman rispaantunut. Jos olet tarkka levyjesi kunnosta, pyydäthän lisäkuvia!

-Maailmanloppu 5,-
Digisleeve. Levy on poistettu muoveista, mutta sitä ei ole kuunneltu kertaakaan. Kyseessä siis käytönnössä täysin uusi tuote! Toisen paneelin sisäpuolen reunassa on hieman rispaantumista. Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän lisäkuvia!

Katsothan myös muut Kotiteollisuus-aiheiset kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 9:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.