Kuvaus


Uusi ja käyttämätön kallistuksen tunnistustoiminnolla varustettu kynä Android-puhelimelle(OnePlus, Xiaomi, Sony, Honor, Motorola, Nokia ja muut), tabletille, iPhonelle, iPadille jne. Terävän tarkkuuden ansiosta näppärää tehdä ruudulle muistiinpanoja, piirtää mitä ikinä kynällä keksiikään tehdä yhtä tarkasti ja sujuvasti kuin oikealla kynällä. Valmistajan mukaan on universaali yhteensopivuus, mutta huomauttaa, että ongelmia saattaa olla luvassa Microsoft Windows- tai Samsung-laitteiden kanssa. Itse olen testannut uudemman Samsung-puhelimen ja Samsung-tabletin kanssa. Toimii ilman ongelmia. Omassa käytössä on monta kynää. Itse pidän tätä parhaana universaalina budjettiluokan kynänä. 

* Sopii viihteeseen, Pelien pelaaminen, netissä surffaaminen, oppiminen jne.
* Sopii useimpiin töihin, Maalaus, asiakirjojen allekirjoittaminen, chat-kirjoitus... jne.
* Käytä kynää oikein sovelluksessa: Kun sovellus on liukuvassa tilassa, kynä voi vain liu'uttaa näyttöä, jos sinun on kirjoitettava tai piirrettävä, varmista, että sovellus on kirjoitustilassa. 
* Tätä tuotetta ei tarvitse yhdistää Bluetoothiin, käytön aloittaminen tapahtuu napauttamalla kynän sivussa olevaa nappia. Virran voi sammuttaa samalla tavalla.
 * Lataus tapahtuu ottamalla kynän päässä olevan magneettisen pään pois ja laittamalla siinä olevaan liittimeen esimerkiksi mukana tulevan Micro USB -kaapelin tai muun vastaavan kaapelin. Puhelimen laturista tai vaikka tietokoneesta saat virtaa kaapelille. Jos haluat, niin pienellä hinnalla mukana tulee peruslaturi. Virran merkkivalo: Sininen valo syttyy virran kytkemisen jälkeen. Latauksen merkkivalo on punainen. Ladattu akku viestitään vihreällä värillä.
 
Kynän käyttöä kannattaa tosiaan vähän opetella. Painamalla kovempaa jälki on erilaista kuin vähemmän painetta tarjoamalla. Tässä kynässä ei ole kämmenen hylkimistä. Käytä käsinettä eristääksesi kämmenen näytöstä. Esimerkiksi mukana tulevasta käsineestä on hyötyä etenkin piirrettäessä ettei käden paino aiheuta virheellisiä kuvioita ruudulle. Käyttö onnistuu kyllä ilmankin käsinettä. Eri ohjelmissa saattaa olla kynille säätöjä, niitä kannattaa käydä läpi.

Annetut tiedot:

  • Tuotteen nimi: Aktiivinen kapasitiivinen kynä
  • Tuotteen paino noin 15 g, pituus noin 18 cm
  • Materiaali: alumiiniseos + muovi
  • Kynän kärki: Hieno kupari kärki 1.5mm
  • Latausaika: 60-90 minuuttia
  • 140 mAh:n erittäin suurikapasiteettinen akku
  • Työaika: Enimmäistyöaika on 8-30 tuntia
  • Latausmenetelmä: Micro USB -tyypin liitännän lataus

Toimii melkein kaikilla kapasitiivilla näytöillä. Koska tämä ei ole iPad-kynä, iPadia käytettäessä kannattaa ottaa Apple Pencil -toiminto pois käytöstä. Testattu erilaisilla laitteilla. Uudemmissa tehokkaissa puhelimissa toimii sukkelasti ilman viiveitä ja ongelmia. Mutta jos laite on vanhempi tabletti tai puhelin sekä ohjelma, jossa kynää käytetään, on softaltaan raskaampi, paljon muistia tai prosessoritehoa käyttävä, saattaa tulla katkoja. Ongelma saattaa ratketa käyttämällä 'kevyempää' sovellusta. Kynän herkkyys riippuu signaalin heijastuksesta ja vastaanotosta näytöltä. Jos laitteesi on vanha, se voi vaikuttaa kynän herkkyyteen ja vetoviiveeseen! 

Tuotepaketti sisältää: 1 x kynä(valkoinen), 1x USB-latauskaapeli(valkoinen / kaapeli saattaa olla myös musta kuvasta poiketen), 1 x kangaskäsine(musta), 1 x keinonahkainen suojakuori(valkoinen), 1 x englannin kielinen ohje tehdaspakkauksessaan kuplamuoveihin turvallisesti pakattuna

 
Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24,90 €
Sulkeutuu 12 vrk 13 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 12 vrk 13 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.