Kuvaus

La Hainesaa pienenpieni jälki. Muutoin levyt moitteettomassa kunnossa.
Yksi levypidike löystynyt hieman

Kaikissa suomitekstit

Julkisin varoin rakennetulla asuntoalueella ei ole tavallista enempää ongelmia, mutta eräänä aamuna lähiö herää piiritettynä. "Sinikello"-projektiin osallistuneet nuoret ovat taistelleet koko yön poliisin kanssa.

Miksi? Koska 16-vuotias Abdel Ichah on henkihieverissä poliisin pahoinpideltyä hänet kuulusteluissa. Jälleen uusi todiste poliisin raakuudesta ja siitä seurauksena uusi mellakka. Vihan sokaisemien nuorten joukkoon kuuluvat jengiläiset Hubert, Saïd ja Vinz. Tänään on heidän elämänsä tärkein päivä.

24 tuntia slummien ja siellä vaeltavien nuorten elämää. 24 tuntia aikaa löytää ratkaisu Vihalle, joka ajaa osapuolet toistensa kurkkuihin kiinni. Jos kytän ampuminen sen omalla aseella ei ole ratkaisu... Niin mikä sitten on?

Ohjaus ja käsikirjoitus: Mathieu Kassovitz

Pääosissa: Vincent Cassel, Hubert Kounde, Saïd Taghmaoui, Abdel Ahmed Ghili, Solo, Joseph Momo, Heloïse Rauth, Rywka Wajsbrot, Olga Abrego

Valmistusvuosi: 1995

Kesto: 1 h 34 min

Delicatessen - Herkuttelijoiden Yö - DVD

Tämä palkittu surrealistinen musta komedia on ranskalaisten elokuvantekijöiden JEAN-PIERRE JEUNET'N (Amélie) ja MARC CAROn abrudilla tavalla todella viihdyttävä kertomus. Nälkää näkevässä, juutalaisvainojen jälkeisessä Ranskassa teurastaja pitää asiakkaansa kylläisinä kannibalistisen suutautumuksensa voimin. Kun hänen tyttärensä raka-stuu sirkustaiteilijaan, vain kasvissyöjä-vapaustaistelijoiden underground-joukko voi pelastaa tyttären rakastajan teurastajan lihakirveeltä.

Ohjaus
Marc Caro
Jean Pierre Jeunet

Käsikirjoitus
Gilles Adrien
Marc Caro

Näyttelijät
Pascal Benezech
Dominique Pinon
Marie-Laure Dougnac
Jean-Claude Dreyfus
Karin Viard
Ticky Holgado
Anne-Marie Pisani
Boban Janevski
Mikael Todde

Kesto:
95 min

Kadonneiden lasten kaupunki - City of lost children - DVD

Seikkailu/Sci-fi vuodelta 1995 ohjaus Jean Pierre Jeunet ja Marc Caro pääosissa Ron Perlman ja Daniel Emilfork.

Ilkeä Krank ja hänen kätyrinsä ovat hullun tiedemiehen luomuksia. Krank kärsii suunnattomasti siitä, ettei hän voi nähdä unia. Niinpä hän päättää varastaa lasten unia. Mutta koska lapset pelkäävät Krankia, hän saa saaliikseen pelkkiä painajaisia. Kun sirkuksen voimamiehen pikkuveli ryöstetään, voimamies lähtee etsimään häntä. Apunaan joukko varsin omalaatuisia hahmoja hän yrittää murtua Krankin ja tämän kyklooppiarmeijan pahan vallan.

Alkuperäinen nimi
La Cité des enfants perdus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 8 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 76 vrk 8 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.