Tuote on myyty käyttäjälle riku.rokka hintaan 2,70 €

Kuvaus

Geum-ja on erittäin kaunis ja tappavan vaarallinen nuori nainen - enkeli joillekin, paholainen toisille. Kolmetoista vuotta sitten Geum-ja teki elämänsä virheen, kun nuorena ja hyväuskoisena luotti väärään mieheen. Tämän hyväksikäytön ja petoksen takia Geum-ja tuli tuomituksi syyttömänä vankilaan...
13 vuotta poislukittuna on pitkä aika. Niin pitkä, että sinä aikana ehtii hautomaan täydelliseksi hiotun helvetillisen kostosuunitelman, joka vain odottaa toteuttamistaan. Mutta kuten sanonta kylmästi menee: ?Kun suunnittelet kostoa, valmistaudu kaivamaan kaksi hautaa...? Poistaako kosto Geum-jan kokeman kärsimyksen ja monta vuotta hautoman vihan vai viekö se hänet ainoastaan syvemmälle pimeyteen ja ahdinkoon?

Superlahjakkaan ja äärimmäisen arvostetun ohjaajan, Chan-Wook Parkin Vengeance-trilogian ensimmäinen osa, Sympathy for Mr. Vengeance, nosti Etelä-Korean elokuvamaailman kartalle. Toinen osa, Oldboy, julistettiin kansainvälisesti nerokkaaksi, voittaen mm. Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix-palkinnon. Kostotrilogian täydellinen päätös on Sympathy for Lady Vengeance. Maassaan megamenestys, joka rikkoi kaikki katsojaennätykset. Ulkomailla elokuva on saanut ylistävän vastaanoton elokuvajuhlilla ja kriitikoilta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 21:58
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.