Kuvaus

Valoa vasten syynäämällä voi erottaa pienen pientä jälkeä joka ei vaikuta toimintaan

Lara Croft : Tomb Raider
Ei suomitekstejä
Lara Croft, videopelien tunnetuin sankaritar tykittää nyt myös elokuvassa. Hän paljastaa kadonneita valtakuntia, löytää mittaamattomia aarteita, rankaisee rikollisia... joka päiväistä puuhaa seikkailijatar Lara Croftille (Angelina Jolie).

Nyt hänen isänsä (Jon Voight) salattu menneisyys vie Laran kohtaamaan elämänsä suurimman haasteen: hänen on löydettävä legendaarinen, avaruutta ja aikaa hallitseva Valon Kolmio, ennen kuin se joutuu maailmanvaltaa havittelevan salaisen Illuminati-yhteisön haltuun.

Estääkseen Illuminatin aikeet Laran on selvittävä kuolettavan vaarallisesta, mantereelta toiselle ulottuvasta kujanjuoksusta. Mutta Tomb Raiderille vaarat ovat pelin henki.

Ohjaus: Simon West

Pääosissa: Angelina Jolie, Chris Barrie, Daniel Craig, Iain Glen, Jon Voight, Noah Taylor

Valmistusvuosi: 2001

Kesto: 1 h 36 min
_______________________________________________

Lara Croft : Tomb Raider 2 - Elämän Lähde
Suomitekstit
Lara Croftin (Angelina Jolie) elämä on aina täynnä toimintaa, mutta tällä kertaa hänen on kohdattava erittäin vaarallinen tehtävä. Laran on löydettävä muinaisen sivilisaation esine, maailman kaikkeuden pahuuden valtias, Pandoran laatikko, ennen kuin mielipuolinen tiedemies (Ciaran Hinds) pääsee toteuttamaan maailman laajuista hävitystä.

Laran seikkailu alkaa Kreikasta ja jatkuu Hong Kongin kautta Keniaan. Apuvoimaksi Lara palkkaa entisen rakastettunsa ja työtoverinsa - Terry Sheridan (Gerard Butler) vaarallisen palkkasoturin, joka on aiemmin pettänyt Laraa. Terry on kuitenkin ainoa mahdollinen yhteistyökumppani, mutta voiko mieheen luottaa?

Lähde mukaan seikkailuun kun sankaritar luovii tiensä läpi raivoisan nyrkkitappelun ja räiskyvän ampumakohtauksen pelastaakseen muinaisen taide-esineen ja ihmiskunnan tulevaisuuden.

Ohjaus: Jan De Bont

Pääosissa: Angelina Jolie, Chris Barrie, Gerard Butler, Ciaran Hinds, Daniel Caltagirone, Djimon Hounsou, Fabiano Martell

Valmistusvuosi: 2003

Kesto: 1 h 53 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 18 h 49 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 4 vrk 18 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.