Kuvaus

Lasten luontosarjat -kokoelma sisältää yli 100 ohjelmaa kotimaamme eläimistä ja kasveista niiden omissa elinpiireissään. Luontokuvaaja Kari Hautasen upeita luontokuvia Suomen nisäkkäistä lapsille. Pikku Kakkosesta tutuissa lasten luontodokumenteissa tulevat kotimaamme eläimet ja luonto houkuttelevasti ja viihdyttävästi tutuiksi.

Tsirlips

Sarjassa tarkastellaan suomalaisten siivekkäiden elämää Eno Elmerin opastuksella. Eno kiikaroi lintuja milloin missäkin ja nähdyiksi tulevat mm. ruokansa joen pohjasta sukeltava koskikara, uljaiden kurkien tanssi, kyhmy- ja laulujoutsen, peipon pesä pienine poikasineen sekä Lapin tuntureilla asustavat linnut ja maamme pienin lintu hippiäinen.

Vikkelät tassut

Tiedätkö, mitä siili tekee talvisin? Entä vaihtaako orava karvaa? Kuka asuukaan kesähuvilalla lumen tultua? Mikä on poron herkkuruokaa? Tai montako huonetta on majavan pesässä? Vikkelät tassut -sarjassa tutustutaan Eno Elmerin opastuksella sekä pihapiiristä tuttuihin että vähän vieraampiinkin nisäkkäisiin.

Kukasta kukkaan

Tunnistatko leskenlehden, horsman tai orvokin? Mitkä kukat viihtyvät meren rannalla? Entä onko tunturillakin elämää? Lasten luontodokumentissa käsitellään erilaisia kukkalajikkeita, kukkien kasvua ja kasvuympäristöä aina Lapin tunturikasveista saariston merellisiin kasveihin.

Kenen koti

Miltähän näyttää sinitiaisen kotona? Oletko koskaan tavannut nutipäätä? Muurahaisten kotona vasta riittääkin vilinää ja vilskettä. Ampiaisillakin on kotipesässään melkoinen touhu ja tohina.

Meidän eläinystävät

Meidän eläinystävämme viihtyvät kaikki omissa elinympäristöissään: kana ja kukko kanalassa, lehmät laitumella ja navetassa, emakko porsaineen sikalassa, mutta entäpä vähän harvinaisemmat eläimet. Missä viihtyy villisika poikasineen?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 2 h 57 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,90 € Sulkeutuu 65 vrk 2 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.