Kuvaus

Valoa vasten syynäämällä voi erottaa pienen pientä jälkeä joka on niin pientä että luokittelen tämän uudenveroiseksi

Manaaja II: Luopio (1977) The Exorcist II: The Heretic - DVD

Muinainen pahuus on valmiina toiseen erään.

Omituiset painajaiset vainoavat Regan MacNeiliä (Linda Blair) neljä vuotta sen jälkeen, kun hän joutui pimeyden voimien riivaamaksi ja paha ajettiin tiehensä.
Pasuzu, ensimmäisen elokuvan Demoni, pyrkii jälleen ottamaan haltuun Regan MacNeilin kehon. Jos pahuuden voimat ovat jälleen liikkeellä, pystyvätkö Vatikaanin erikoistutkijan (Richard Burton) tiedot ja vankkumaton usko yhdistettynä hypnotismin asiantuntijan (Louise Fletcher) huippuosaamiseen karkottamaan ne?

Hyytävä, kalmanraskas visuaalisuus ja kauhua lietsovat erikoistehosteet saavat ihon kananlihalle; näyttelijäkaartin täydentävät konkarit Max von Sydow, Paul Henreid ja James Earl Jones tuovat tarinaan jylhää syvyyttä.

Ohjaaja John Boorman iskee kyntensä pahuuden ytimeen: seuraa villi lento demonin kanssa, Afrikan maisemat sykkivät mustien voimien vaikutuksesta ja mielen valtaa puhtaaksi jalostettu kauhu pimeyden heinäsirkkojen hyökätessä.

Manaaja II Luopio saa kovapintaisenkin katsojan otteeseensa - tavalla tai toisella... yksi syy siihen on Linda Blair, josta kuoriutui väliajalla häikäisevä ja muodokas teinikaunotar.

Kesto; 113 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 2 h 38 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 46 vrk 2 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.