Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Osassa levyä voi havaita valoa vasten syynäämällä pienen pientä jälkeä joka ei vaikuta toimintaan
Sisältää jokaisen Pythonin henkilökohtaiset parhaat palat!

TERRY JONES - käsikirjoittaja, ohjaaja, näyttelijä, poliittinen satiirikko, yleisnero ? ei vieläkään tiedä, mitä hän elämältään haluaa. Joten hän on palannut häiritsemään meitä. Vapaan maailman pelastamisyritysten ohella Terry "en osaa tehdä päätöksiä" Jones on käynyt läpi kaikki neljän vuoden
Lentävän sirkuksen jaksot ja jokseenkin ottanut itselleen kunnian niistä kaikista. Tässä hänen Majesteettinsa valinnat kaikkein parhaiksi Python sketseiksi ja uutta, kiistämätöntä todistusaineistoa siitä, että hän todella oli kaiken takana. Joten kaada itsellesi lasillinen sherryä ja liity Terryn seuraan pianon ääreen hassulle matkalle muistojen valtatielle, tai kuten hän sitä nimittää "Kuinka minä loin Monty Pythonin lentävän sirkuksen".

TERRY GILLIAM häiriintynyt amerikkalainen animaattori, joka muutti Monty Pythonin "hyvin oudosta" "täysin omituiseksi" ? on lopultakin napsahtanut. Paroni von Münchausenin seikkailut, Rosvoja, rosvoja, Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, Kaksitoista apinaa - yksikään projekti ei ole haastanut Gilliamin epävakaata mieltä niin kuin tämä: täysin uuden Monty Python -kokemuksen rakentaminen koko Lentävän sirkuksen parhaista paloista. Tämän pienen, vaatimattoman paketin tulokset ovat todella vaikuttavat. Valmistaudu ensimmäiseen, vilkkaaseen Monty Python -ohjelmaan juuri sellaisena kuin Gilliam olisi sen esittänyt, jos BBC olisi ollut tarpeeksi hullu laittaakseen hänet päättäjän paikalle.

MICHAEL PALIN maailmaa matkaava seikkailija ja "koomikoiden koomikko" ? on jollakin ilveellä pysynyt paikallaan tarpeeksi pitkään kootakseen yhteen omat Monty Python suosikkinsa. Jatkuvasti kiertelevä Palin ei luonnollisesti voinut vastustaa kiusausta lähteä pienelle vapaamuotoiselle matkalle, joten hän on ystävällisesti liittänyt mukaan uuden, ennennäkemättömän, nostalgian
täyteisen vierailun pahamaineisen Kalaläimäytystanssin kuvauspaikalle. Ja koska hän on se kiva Python, MICHAEL PALIN on lisännyt, juuri tälle levylle, maailmankuulun Juustokauppa-sketsin. Aplodit Michaelille! Hurraa!

Jo yli neljänkymmenen vuoden ajan JOHN CLEESE on saanut miljoonat... ei, miljardit fanitnauramaan hillittömästi sietokykyjensä rajoilla. Mutta oletko koskaan kysynyt itseltäsi: "Mikä saa JOHN CLEESEN nauramaan?" Et ole, ethän, senkin itsekäs ääliö? No, ajattele nyt kerrankin jotakuta toista ja hanki tämä John Cleesen Henkilökohtaiset suosikit. Se on täpötäynnä Python-sketsejä, jotka itse Mahtava Cleese on valinnut, ja sisältää myös alkuperäistä, ennennäkemättömän nerokasta materiaalia, jonka Cleese Suuri on luonut vain tätä Pyhää DVD:tä varten

Jotkut sanovat, ettet voi ottaa sitä mukaasi. Toiset vain kieltäytyvät lähtemästä. GRAHAM CHAPMAN - lääkäri,
pitkä näyttelijä, itsensä kanssa painija ja todella kuuluisa kuollut mies - kuuluu jälkimmäisiin. Chapman on esiintynyt ainakin kahdeksassa elokuvassa ja TV-sarjassa vuoden 1989 kuolemansa jälkeen, mikä tekee Chapmanista tuotteliaimman ruumiin sitten Elviksen. Tämä DVD on yhdeksäs esiintyminen. Kattava, viiden muun verrattoman Monty Pythonin lentävän sirkuksen jäsenen kirjoittama kunnianosoitus sisältää sketsejä, joita Chapman olisi kutsunut omiksi ehdottomiksi suosikeikseen - ainakin heidän mielestään. He voivat toki olla myös väärässä.

ERIC IDLE - pöyristyttävän menestyksekäs näyttelijä, käsikirjoittaja, säveltäjä, ohjaaja, tuottaja ja Broadway-impressaari - ei ole tyytyväinen. Tavoitteenaan koko viihdemaailman muokkaaminen omien toiveidensa mukaiseksi Eric on kerännyt omat ehdottomat suosikkinsa Monty Pythonien koko neljän vuoden ajalta ja puristanut kaiken näppäräksi paketiksi: täksi. Hän on myös vaivautunut tekemään aivan uutta, ennennäkemätöntä materiaalia vain tätä DVD:tä varten. Eikö olekin ällistyttävää, mitä äärettömän rikas megatähti tekee vain muutaman lisäsentin tähden?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.3.2024 21:22
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.