Kuvaus

Upea, laadukas ja uusi Khazneh -merkkinen kuvanmukainen nahkainen lompakko -mallinen suojakotelo / läppäkotelo OnePlus 8 Pro -puhelimelle. Kotelossa on sisällä pari lokeroa pankkikorteille. Khaz flip cover on erittäin hyvälaatuinen ja käytännössä vastaa Premium-laatuisia suojakoteloitamme.
  • Kotelossa on sisällä pari lokeroa pankkikorteille ja seteleille oma paikkansa.
  • Tämä kotelo on tarkoitettu juuri tälle mainitulle puhelimelle kamera-aukkoineen, porttiaukkoineen ja painikkeiden aukot tai painikekohotukset ovat juuri oikeissa paikoissaan.
  • Kakkos-kuvasta poiketen takaosan kamera-aukko on suora alas asti ilman salaman paikkaa ympäröivää muovia ja reikää. Kamera-aukko kattaa siis myös salaman paikan.Tämä on hyvä, sillä muovi siinä ympärillä vaimentaisi salaman vaikutusta!
Nyt voit antaa uutta ilmettä matkapuhelimeesi ja samalla suojata puhelinta naarmuilta ja pintavaurioilta!
  • Valmistettu hyvälaatuisesta ja kestävästä materiaalista, keinonahkaa.
  • Kehys, johon puhelin asetetaan, on pehmeää ja joustavaa TPU-materiaalia.
  • Turvallinen kevyen magneetin sisältävä läppä pitää puhelimen paikallaan suojassa.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 10 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 40 vrk 10 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.