Kuvaus


Uusi erittäin laadukas USB Type C - USB Type C pikalatauskaapeli /  datakaapeli kulmaliittimellä. Tämän kaapelin pituus on yksi metri.

  • Teho: 100W
  • Virta: 20V / 5A
  • Datasiirto: 480Mbps

Kolme elementtiä nopeaan lataukseen:
1. Laitetuki - nopea lataus
2. Kaapeli tukee nopeaa latausta
3. USB-laturi tukee nopeaa latausta.
 
Tämä USB Type C -kaapeli on laajasti yhteensopiva useiden laitteiden kanssa[esim. useimmat uudemmat puhelimet, uudemmat Android-tabletit, uudemmat tietokoneet), tarkista oman laitteesi liitin. Kuvassa lataan tällaisella kaapelilla OnePlus -puhelinta. Eri valmistajilla on erilaisia latausratkaisuja, jotka tarjoavat parhaat ja nopeimmat lataukset vain ja ainoastaan heidän omilla tuotteillaan ja muissa laitteissa ne sitten esittävät heikompia lataustuloksia. Silti nämäkin puhelimet ja muut laitteet tukevat useimmiten PD-latausta, joka takaa laitteiden omien kapasiteettien puitteissa nopeat lataukset kuten omassa esimerkissäni tapahtuu.

  • Ihanneoloissa 100 W pikalataus, 20W on jo oikein hyvä tulos.
  • Materiaali alumiiniseos + TPE + nailonpunottu
  • Datan siirtonopeus 480 Mbps saakka.
  • Sisäänrakennettu E-marker siru suojaa laitettasi ladattaessa ja auttaa vakauttamaan virtaa sekä jännitettä, se suojaa laitettasi turvallisella ja nopealla latauksella.
  • 5A virtalähtö tukee useimpien Type-C-matkapuhelinten, kannettavien tietokoneiden ja virtapankkien nopeaa latausta.
  • Joustava punottu materiaali - vahva taivutuskestävyys. Pääasiassa käyttämällä tiheää kudottua materiaalia, useiden taivutuskokeiden jälkeen huomataan, että kestää hyvin jokaisen kierteen, vedon ja sotkeutumisen. Ei hajoa ollenkaan niin helposti kuin alkuperäiset muoviset kaapelit, liittimet ja liittimien kiinnitykset. Lisäksi alkuperäiset kaapelit heikkouksistaan huolimatta ovat yleensä todella kalliita ja useimmiten pelkästään merkin oman leiman takia.

Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) ja laturin tulee luonnollisesti tukea pikalatausta ja tämän kaapelin specsejä. Tämän kaapelin lataustehot ja nopeudet on saatu ja toteutettu ihanneolosuhteissa laboratoriossa. Silti nopeimpia latauksia tukevat päätelaitteet ja laturit pääsevät lähelle parhaita nopeuksia, mutta en voi tietystikään luvata, että sinun laitteesi tukee lähellekään täyttä tehoa. Se tukee sitä, minkä sinun laturisi ja laitteesi tarjoaa mahdolliseksi ja mitä tämä kaapeli sitten käyttää hyväkseen. Itse olen testannut kaapelin ja todennut sen omassa käytössä erittäin hyväksi budjettiluokan ns. kolmannen osapuolen valmistamaksi kaapeliksi.

Lähetys sisältää mainitun 1 metriä pitkän kaapelin, jossa on toisessa päässä normaali USB C -liitin ja toisessa päässä USB C -kulmaplugi turvallisesti kuplamuoveihin pakattuna.  



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse mahdollisuuksien mukaan kirjeenä. Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 19 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,90 € Sulkeutuu 1 vrk 19 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.