Kuvaus

Valoa vasten syynäämällä voi erottaa pienen pientä jälkeä joka ei vaikuta toimintaan ja on niin pientä että luokittelen tämän uudenveroiseksi

Elliot Gould tarjoilee yhden loistavimmista roolisuorituksistaan omaperäisenä ja pahansuopaisena Philip Marlowena Robert Altmanin ohjaamassa, kiehtovassa, Raymond Chandlerin klassikkodekkariin pohjautuvassa elokuvassa.

Sivuosissa vakuuttavat Nina Van Pallandt ja Sterling Hayden ja käsikirjoituksesta vastaa Leigh Brackett (Syvä uni). Tiedossa on mestarillinen taidonnäyte, jonka loppuhuipennus on yhtä kiistelty kuin arvaamatonkin!

Los Angelesilainen yksityisetsivä Philip Marlowe (Gould) saa eteensä uransa oudoimman tapauksen, kun ystävän oletettu itsemurha poikii kaksi ruumista, seksikkään blondin, häiriintyneen gangsterin ja laukullisen huumerahaa.

Marlowen kompastellessa kohti totuutta sotkeutuu hän samalla seittiin täynnä seksiä ja petosta, saaden kovan opetuksen: jos rakkaus on vaarallista LA:ssa, niin ystävyys on tappavaa.

Ohjaus: Robert Altman

Käsikirjoitus: Raymond Chandler, Leigh Brackett

Pääosissa: Elliott Gould, Nina Van Pallandt, Sterling Hayden, Mark Rydell, Henry Gibson, David Arkin, Jim Bouton, Warren Berlinger, Jo Ann Brody

Valmistusvuosi: 1973

Kesto: 1 h 47 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 19 h 32 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29 € Sulkeutuu 84 vrk 19 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.