Tuote on myyty käyttäjälle Kusse05 hintaan 5,90 €

Kuvaus

Levyissä jälkeä mutta toimii moitteetta

3 Rambo-elokuvaa, pääosassa Sylvester Stallone, kieli. englanti, tekstiti. suomi, ruotsi,

Rambo - taistelija / First Blood 1982, 1h 34 min, ohjaus: Ted Kotcheff

Se oli taistelu, jota hän ei voinut voittaa. Sylvester Stallone on sotaveteraani John Rambo. Vihreiden barettien vähäpuheinen soturi oli joskus täydellinen tappokone, mutta Vietnamin sodan liekkien kuoltua hän haluaa vain unohtaa ja elää rauhassa.

Virkaintoisen ja ylimielisen pikkukylän sheriffin mielestä palkittu sotaveteraani on kuitenkin vain pelkkä kulkuri. Sheriffi heittää Rambon tyrmään ja kohtelee tätä kuin kapisinta koiraa. Mutta sitten todellinen helvetti pääsee valloilleen: Rambo karkaa ja sheriffi lähettää kaikki miehensä hänen peräänsä...

Rambo - taistelija 2 / Rambo: First Blood Part II, 1985, 1h 33 min, ohjaus: George P. Cosmatos

Vietnamin sota on ohi. Ex-vihreä baretti Rambo on nyt siviili. Mutta eversti Trautman etsii taistelijan käsiinsä vielä kerran: hän tarvitsee parhaan miehensä uskomattoman vaaralliseen tehtävään.

Rambon tehtävänä on etsiä ja löytää ryhmä amerikkalaisia sotilaita, jotka ovat mädäntyneet vietnamilaisten sotavankileirissä jo vuosia. Rambon onnistuminen on enemmän kuin epävarmaa. Mutta todellinen soturi ei voi jättää aseveljiä kärsimään...

Rambo - taistelija 3 / Rambo III, 1988, 1h 39 min, ohjaus: Peter MacDonald

Rambo on jättänyt taistelun kuuman jännityksen taakseen, mutta eversti Trautmanin joutuessa venäläisten käsiin Afganistanissa Rambo vannoo vapauttavansa vanhan esimiehensä ja ystävänsä vuosien takaa.

Rambo matkaa Afganistanin karuihin maisemiin ja ottaa punakoneesta mittaa. Neuvostosotilaita odottaa todellinen kärsimysnäytelmä. Rambo on valmis päästämään kaikki helvetin pirut irti vapauttaakseen opettajansa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.3.2024 12:38
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.