Kuvaus

Warsong/Langrisser, taktinen roolipeli Sega Megadrivelle! Peliä ei julkaistu koskaan Euroopassa, joten tämä Genesis versio on ainut tapa saada peli englannin kielisenä! Toimii suoraan PAL-version Megadrivessä, minkä takia tätä on aniharvoin saatavilla Suomessa.

Fire Emblem ja Famicom/SNES/Advance Wars ovat tämän genren ikonisia pelisarjoja Nintendon puolella. Langrisser oli tietyllä tapaa samaa Segalle, mutta tätä ykköstä ei julkaistu tosiaan kuin jenkeissä ja kakkonen tulikin sitten vain Japaniin. Peli nimettiin myös jostain syystä uudelleen, eli sama peli on USAn versiona Warsong, kun taas 2000-luvulla tulleet uusioversiot kantavat ymmärtääkseni jälleen alkuperäistä nimeä Langrisser.

Peli on mekaniikaltaan samansuuntainen kuin Nintendon klassikot. Pelaaja valitsee omat joukkonsa eri tehtäviin ja rahatilanteen mukaan voi palkata sotureita ”mestarien” avuksi. Sotilailla voi suojata päähahmoja taistelukentällä, ettei viholliset pääse iskemään lukemattomia kertoja putkeen samaa hahmoa vastaan kun he saavat oman vuoronsa myllyttää sinun joukkojasi. Kokemuksen karttuessa päähahmot nostavat leveleitään ja kun niitä tulee tarpeeksi, he voivat vaihtaa ”luokkaansa”.

Hevosmies liikkuu pidempiä matkoja, mutta on vaikeuksissa linnojen sisällä. Jalkaisin liikkuu hitaammin, mutta vahinkoa saa tehtyä hyvin kun pääsee vain iholle ja jousimiehet eivät toisaalta ole niin vaarallisia vastuksia kuin hevosmiehille. Krokotiilillä ratsastava soturi on hyvä taistelemaan vedessä mutta on toisaalta vaikeuksissa kuivalla maalla. Taikurit ovat hyviä rankaisemaan vihollisia kaukaa, mutta heidän on pidettävä etäisyys säilyttääkseen henkensä.

Jokainen pelaaja voi siis valita mieltymyksiensä mukaan mihin suuntaan hän vie ryhmäänsä. Myös ostettavien apuvoimien ominaisuudet ja laatu muuttuvat sen mukaan mitä luokkia pelaaja valitsee sankareilleen.

Pelin tallennuspatteri on alkuperäinen ja toimiva, joten tämän suht laajan seikkailun läpäisy on mahdollista ilman viikon mittaista pelisessiota. Tallentamisesta mainittakoon vielä että se tapahtuu aina tasojen välillä.

Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikki pelikasetit on putsattu, testattu ja ne toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 7 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

60 € Sulkeutuu 106 vrk 7 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.