Kuvaus

Sherlock Holmes & Sherlock Holmes - A game of shadows

2-film collection

Sherlock Holmes - Blu-ray



Peli on käynnissä. Robert Downey Jr. ja Jude Law ovat ikimuistettavia Sherlock Holmesina ja tohtori Watsonina huikeassa uusintaversiossa, jossa kuuluisa etsivä on sekä uskalias toimintasankari että verraton älyniekka. Ohjaaja Guy Ritchie vastaa jännityksestä ja esittelee mestarietsivän maailmalle. Tämä on uusi Sherlock Holmes!



Julkaisuvuosi
2009



Ohjaus
Guy Ritchie

Käsikirjoitus
Michael Robert Johnson

Näyttelijät
Rachel McAdams
Robert Downey Jr
Jude Law
Mark Strong
Kelly Reilly
James Fox
Eddie Marsan
Hans Matheson
Bronagh Gallagher
William Hope



Kesto: 129 min

Tekstitys: suomi, ruotsi
------------
Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows

Toiminta vuodelta 2011 ohjaus Guy Ritchie pääosissa Robert Downey Jr, Jude Law ja Rachel McAdams.

Robert Downey Jr. palaa maailmankuulun salapoliisin Sherlock Holmesin rooliin ja Jude Law on jälleen hänen luotettava kollegansa tohtori Watson. Sherlock Holmes: A Game of Shadows tuo valkokankaalle mysteerejä, romantiikkaa, huumoria ja ennen kaikkea seikkailun vailla vertaa.

Mysteerejä ratkoessaan Sherlock Holmes on aina ollut pelureista älykkäin. Tähän asti. Nyt areenalle astuu uusi rikollisnero professori Moriarty, joka on älyltään Holmesin vertainen, mutta jonka pahuus sekä täydellinen omantunnon puute nostavat vielä kuuluisan etsivänkin yläpuolelle.

Kun Itävallan kruunuprinssi löydetään kuolleena, komisario Lestraden tutkimusten mukaan todisteet viittaavat itsemurhaan. Sherlock Holmes päättelee kuitenkin, että prinssi on joutunut murhan uhriksi - murhan, joka on vain yksi palanen paljon suuremmassa palapelissä, jonka on rakentanut muuan professori Moriarty.

Holmes päättää yhdistää työn ja huvin ja seuraa johtolankoja salaiselle herrainkerholle, missä hän ja hänen veljensä Mycroft Holmes (Stephen Fry) juhlistavat tohtori Watsonin viimeistä poikamiesiltaa. Siellä Holmes kohtaa mustalaisennustajan nimeltä Sim (Noomi Rapace), joka näkee enemmän kuin paljastaakaan ja jonka tahaton sekaantuminen prinssin murhaan tekee tästä tappajan seuraavan kohteen. Kun Holmesin onnistuu pelastaa täpärästi Simin henki, tämä suostuu pitkin hampain auttamaan häntä.

Tutkimukset käyvät entistä vaarallisemmiksi viedessään Holmesin, Watsonin ja Simin Englannista mannermaalle, Ranskaan, Saksaan ja lopulta Sveitsiin. Juonikas Moriarty on aina askeleen edellä heitä punoessaan tuhon ja kuoleman verkkoaan - kaikki on osa hänen suurta suunnitelmaansa, joka onnistuessaan mullistaisi historian kulun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 17 h 16 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 97 vrk 17 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.