SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN 2xDVD > ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET.
Kuntoarviot levyille = [9½,10-] > Lisätietoja sivun lopussa.
***************************
(1) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. 
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄT TUOTTEET

Stepfordin naiset (1974) & The Legacy (1978) - 2 DVD

Stepfordin naiset - The Stepford wives - DVD

Trilleri vuodelta 1974 ohjaus Bryan Forbes pääosissa Katherine Ross ja Peter Masterson.

Joanna (Katharine Ross) muuttaa vastahakoisesti miehensä ja lastensa kanssa New Yorkista Connecticutin Stepfordin lähiöön. Kun elämä Stepfordissa näyttää liian täydelliseltä, Joanna ja hänen ystävättärensä Bobby (Paula Prentiss) päättävät tutkia paikallisten miesten mahdollista salaliittoa. Ovatko lähiön vaimot onnellisia kotiäitejä vai onko näennäisen täydellisyyden takana järkyttävä salaisuus? 
Stepfordin naiset on legendaarinen yhdistelmä jäätävää sovinistista kauhua ja karkeaa yhteiskunnallista kommentointia. Peter Masterson, Tina Louise, Nanette Newman ja Mary Stuart Masterson (ensimmäisessä elokuvaroolissaan) tähdittävät Ira Levinin (Rosemaryn painajainen) best-selleriin perustuvaa tarinaa. Kiistelty kulttitrilleri esittäytyy entistä upeamassa laajakuvaversiossa ja Entertainment Weekly arvostelee sen säihkyvän yhtä kiiltävänä kuin Stepfordin lattiat.

Käsikirjoitus
Ira Levin
William Goldman

Näyttelijät
Katherine Ross
Peter Masterson
Tina Louise
Nanette Newman
Mary Stuart Masterson
Paula Prentiss

Kesto
110 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

R2

Suomijulkaisu

K18

--------------

The Legacy - Perintö - DVD

Kauhu vuodelta 1978 ohjaus Richard Marquand pääosissa Katharine Ross ja Sam Elliott.

Amerikkalaiset arkkitehdit Margaret Walsh ja Pete Danner saavat yllättävän työtarjouksen Englannista. Työnantaja on syrjässä maaseudulla vanhassa kartanossa asuva salaperäinen ja erakoitunut miljonääri Jason Mountonlive. Koko asetelma kartanoineen ja uhkaavine isäntineen vaikuttaa Margaretista ja Petestä kuitenkin varsin epäilyttävältä ja jopa pelottavalta. He päättävät hylätä 
työtarjouksen ja palata kotiin. Mutta jo vähän matkaa Mountonliven kartanosta he kohtaavat vaikeuksia, ja joutuvat jäämään viikonlopuksi miljonäärin vieraaksi. Margaret ja Pete eivät kuitenkaan ole ainoat vieraat kolkossa kartanossa, vaan myös muita toisilleen tuntemattomia mutta vaikutusvaltaisia ihmisiä on kutsuttu paikalle epäilyttävin perustein. Kun syy kutsuun lopultakin selviää vieraille, ovat he jo mukana karmivassa kuolemanpelissä - taistelussa, josta vain yksi voi selvitä hengissä.

Käsikirjoitus
Jimmy Sangster
Patrick Tilley
Paul Wheeler

Näyttelijät
Katharine Ross
Sam Elliott
John Standing
Ian Hogg
Margaret Tyzack
Charles Gray
Lee Montague
Hildegard Neil
Marianne Broome
William Abney
Patsy Smart
Mathias Kilroy
Reg Harding
Roger Daltrey

Kesto: 1 h 38 min

Tekstit: Suomi, ruotsi

R2

Suomijulkaisu

K15

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D73(18032022)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
Sulkeutuu 40 vrk 15 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 40 vrk 15 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.