SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

TÄSTÄ LÖYTYY LISÄTIETOJA OSTAMISEEN
KUVIEN DVD > ELOKUVISSA ON SUOMIPUHE/KANNET.
KUNTOARVIO
 levyille. Lisätietoja sivun lopussa.
HYVÄ: [8] [8+] [8½] [9-] [9] [9+] [9½] [10-] [10]
LISÄTIETOJA:
En havainnut Blu-ray levyissä jälkiä. Tuossa 2. osassa olevassa DVD:ssä on jälkiä.
***************************
POSTITUSKULUT
(PP) Tämän myyntikohteen postituskulut jotka lisätään ostohintaan on postipaketissa Manner-Suomeen 5,90€. Nouto on ostajan lähipostista tai sovittaessa jostain ostajan haluamasta Postin automaatista. Ostaessa ainoastaan tämän myyntikohteen, niin hinta postitettuna on siis 35,80€
*************************
MYYTÄVÄT TUOTTEET

3 BLU-RAY) Leijonakuningas 1-3

Sisältää:

Disney Klassikko 32: Leijonakuningas (Blu-ray)

Lapsi & perhe vuodelta 1994 ohjaus Roger Allers ja Rob Minkoff.

Tule mukaan seuraamaan leijonanpentu Simbaa, joka ei malta odottaa tulevansa kuninkaaksi, vaan etsii kohtaloaan seuraten "elämän tietä". Koe uudelleen elokuvan mahtava avaus afrikkalaisessa maisemassa, laula "Hakuna matata" Timonin ja Pumban kanssa ja ole mukana Simban ottaessa oikeutetusti paikkansa kuninkaana. Nauti upeasta animaatiosta, unohtumattomasta Oscar-palkitusta musiikista (Paras musiikki ja Paras laulu "Can You Feel the Love Tonight", 1994) ja ajattomasta tarinasta.

Leijonakuningas on yksi Disneyn suurista mestariteoksista ja kautta aikojen rakastetuin animaatioelokuva.
 

Leijonakuningas 2: Jylhäkallion Ylpeys - Blu-ray

Lapsi & perhe vuodelta 1998.

Simban ja Nalan Kiara-tytär on pienenä aivan kuin isänsäkin oli; utelias, rohkea ja koko ajan menossa seikkailemaan Jylhämaan rajojen ulkopuolelle. Kun Kiara jälleen kerran karkaa lapsenvahdeiltaan, Timonilta ja Pumbalta, hän kohtaa leijonapoika Kovun. Tämä kuuluu Scarin karkotettuun laumaan ja on kostonhimoisen Ziran kasvattama. Tavoitteena on, että poika jonakin päivänä ottaisi vallan käsiinsä Jylhämaassa. Onko Kiaran ja Kovun välille syntynyt ystävyys tarpeeksi vahva vastustamaan Ziran katalaa suunnitelmaa?

Palaa kanssamme savannille seuraamaan unohtumattoman Leijonakuninkaan jännittävää jatko-osaa, Leijonakuningas 2: Jylhäkallion ylpeys!

 

Leijonakuningas 3: Hakuna Matata - Blu-ray

Lapsi & perhe vuodelta 2004 

Palaa kanssamme mahtavalle savannille, jossa leijonakuningas hallitsee! Ensin hieman eteenpäin. Sitten vasemmalle. Jostain sieltä löydät Timonin ja Pumban seikkailemassa ikiomassa ja hullunhauskassa elokuvassaan
Leijonakuningas 3: Hakuna Matata.

Tämä tarina paljastaa kaikki maan ja taivaan väliset ja hieman sivummallakin tapahtuneet asiat. Kertomus alkaa, kun mangusti Timon jättää perheensä ja lähtee etsimään onneaan. Savannin korkeasta ruohikosta löytyy kuitenkin jotain aivan muuta; hieman hiomaton, mutta hauska pahkasika, Pumba. Pumbasta tulee Timonin paras kaveri ja he tutustuvat Simba-nimiseen leijonanpentuun. Heillä ei ole aavistustakaan, että tämä on oikea leijonakuningas ja että heillä tulee olemaan tärkeä rooli tulevan kuninkaan seikkailuissa.

Koe kaikki, mitä tapahtui ? tosin Timonin ja Pumban omintakeisesta ja humoristisesta näkökulmasta. Jos Leijonakuningas on suosikkisi, älä jätä väliin elokuvaa Leijonakuningas 3: Hakuna Matata!

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************
P.S. Tästä pääset SIISTIT LEFFAT KAUPPAPAIKAN ETUSIVULLE, josta voit esim. hakea eri hakusanoilla myynnissä olevia tuotteita.
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. Kuntoarvioni levylle. jos on (10-) niin se saattaa olla myös täysin jäljetön, tai korkeintaan pari hyvin minimaalista jälkeä. Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.
***************************

E1(13012021)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
Sulkeutuu 71 vrk 2 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 71 vrk 2 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.