Ilmoitus on sulkeutunut

SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
***************************

KUVIEN 3xBLU-RAY > Kuntoarvio levylle = [10] > Lisätietoja sivun lopussa.
LISÄTIETOJA:
1&2 Osa ovat uusia muoveissa ja 3. osasta en levystä naarmuja löytänyt.
***************************
POSTITUSKULUT
(PP) Tämän myyntikohteen postituskulut jotka lisätään ostohintaan on postipaketissa Manner-Suomeen 5,90€. Nouto on ostajan lähipostista tai sovittaessa jostain ostajan haluamasta Postin automaatista. Ostaessa vain tämän myyntikohteen, niin hinta postitettuna on 30,80€.
*************************
MYYTÄVÄ TUOTE:
  

Napapiirin Sankarit 1-3 - 3 BLU-RAY

Napapiirin Sankarit - BLU-RAY

Jannelta (Jussi Vatanen) ei onnistu oikein mikään. Kun avovaimo Inari (Pamela Tola) lähettää miehen ostamaan halpaa digiboksia, nekin rahat tulee juotua Kapun (Jasper Pääkkönen) ja Räihäsen (Timo Lavikainen) kanssa. Inarin mitta tulee täyteen, ja hän uhkaa muuttaa siltä seisomalta etelään. Janne säikähtää ja lupaa hankkia Inarille aamuun mennessä digiboksin.

Janne ystävineen heittäytyy mahdottomalta tuntuvaan seikkailuun. On hankittava rahaa bensaan ja digiboksiin sekä löydettävä kairan keskeltä kodinkoneliike, joka myisi kohtuuhintaisen perusboksin keskellä yötä. Yön aikana kaverukset joutuvat pistämään kaikkensa peliin yhden sähkölaitteen ja ennen kaikkea Jannen onnen eteen. Matkalla on monta muuttujaa aina tappajalesboista ja poliisiratsioista Inarin ex-poikaystävään Pikku-Mikkoon (Kari Ketonen) asti. Satoja kilometrejä ajettuaan, paleltuaan, tapeltuaan ja menetettyään useita autonovia he vihdoin, kukin tavallaan, löytävät jotain olennaista. Mutta riittääkö se Jannen parisuhteen pelastamiseen?

Dome Karukosken neljäs elokuva Napapiirin sankarit on seikkailukomedia ja romanttinen road movie halki Lapin ja suomalaisen miehen sielunmaiseman. Karukoski on aikaisemmilla ohjaustöillään Tyttö sinä olet tähti (2005), Tummien perhosten koti (2008) ja Kielletty hedelmä (2009) tehnyt huiman läpimurron maamme arvostetuimpien elokuvantekijöiden joukkoon. Napapiirin sankareissa Karukoski tekee jälleen yhteistyötä menestyksekkään esikoiselokuvansa Tyttö sinä olet tähti (2005) käsikirjoittajan Pekko Pesosen kanssa.

Napapiirin Sankarit 2 - BLU-RAY

Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi. Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää. Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamassa loistohotellissa - ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Napapiirin Sankarit 3 - BLU-RAY

Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) ? eikä suolla mene mikään kuten piti.

    *************
    Tästä klikkaamalla voi hakea eri hakusanoilla SIISTIT LEFFAT tuotteita
    *************
    PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
    *************

    KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

    Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
    [10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
    ***************************

    D15) (01042023)

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    24,90 €
    Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 11:22
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.