SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
***************************

KUVIEN 3xDVD > ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET.
Kuntoarviot levyille = [9+][9½][10-] > Tästä on lisätietoja sivun lopussa.
***************************
POSTITUSKULUT
(PP) Tämän myyntikohteen postituskulut jotka lisätään ostohintaan on postipaketissa Manner-Suomeen 5,90€. Nouto on ostajan lähipostista tai sovittaessa jostain ostajan haluamasta Postin automaatista. Jos ostaa kerralla ainoastaan tämän myyntikohteen, niin hinta postitettuna on siis 35,80€
*************************
MYYTÄVÄT TUOTEET:

Tyttö ja villivarsa 1-3 - 3 DVD

 

Tyttö ja villivarsa - Flicka - DVD

Draama vuodelta 2006 ohjaus Harold D Schuster pääosissa Roddy McDowall ja Preston Foster.

Mahtaviin vuoristomaisemiin sijoittuvaa, innoittavaa kasvutarinaa tähdittää upea näyttelijäkaarti, jonka johtotähtinä nähdään kantritähti Tim McGraw, Maria Bello ja Alison Lohman.

Itsepäinen 16-vuotias Katy McLaughlin (Lohman) unelmoi vain pääsevänsä töihin perheen vuoriston kupeessa sijaitsevalle hevostilalle, mutta hänen isänsä (McGraw) on päättänyt lähettää tytön sisäoppilaitokseen. 

Kun Katy löytää kukkuloilta villin mustangin, hän päättää kesyttää hevosen ja näyttää olevansa pätevä hoitamaan tulevaisuudessa vaikeuksista kärsivää tilaa. 

Kohtalon oikkujen iskiessä perheen on rutistettava irti kaikki voimansa ja rakkautensa pitääkseen toivoa yllä eeppisessä, lämminhenkisessä tarinassa, jota koko perhe rakastaa.

Kesto: 1 h 31 min

Ekstrat

Musiikkivideo: "My Little Girl" (Tim McGraw)
3 poistettua kohtausta
Epäonnistuneita otoksia


Tyttö ja villivarsa 2 - ikuiset ystävät -  Flicka 2 - DVD

Vuodelta 2010, ohjaus: Michael Damian  


Clint Black, Patrick Warburton ja Tammin Sursok tähdittävät rakastetun elokuvan - Tyttö ja villivarsa, jännittävää jatko-osaa.

Carrie (Sursok) on kaupunkilaisteini, jonka elämä menee päälaelleen, kun hän joutuu muuttamaan isänsä (Warburton) luo Wyomingiin hevosfarmille. Kaikki muuttuu kun Carrie tapaa Flickan - mustangin, joka on yhtä villi ja vahvatahtoinen, kuin hän itsekin.

Näiden kahden välille muodostuu vahva side ja ajan myötä hän avaa sydämensä myös isälleen ja komealle paikalliselle pojalle. Mustasukkaisen kilpailijan uhatessa Flickan henkeä, Carrie päättää tehdä kaikkensa pelastaakseen ystävänsä.

Pääosissa: Patrick Warburton, Clint Black, Tammin Sursok, Reilly Dolman, Ted Whittall, Emily Tennant

Kesto: 1 h 36 min

Ekstrat

Koosteet: "A Conversation with Clint Black", "Running Wild: The North American Mustang" ja "Making Flicka 2"
Horsin Around - Epäonnistuneita otoksia


Tyttö ja villivarsa 3 - parhaat ystävät - Flicka 3 - DVD

Lapsi & perhe ohjaus Michael Damian pääosissa Max Lloyd-Jones ja Teryl Rothery.

Kelly Jenkinsin kaverit ovat uppoutuneita tekstailuun ja muotiin, saaden Kellyn tuntemaan itsensä hieman ulkopuoliseksi. Hänellä on toinenkin ongelma: äiti Lindyn (Lisa Hartman Black) hevostila on vaikeuksissa ja ainoa tapa pelastaa se on voittaa tuleva ratsastuskilpailu.

Kelly päättää auttaa äitiään ja alkaa harjoittelemaan kisaan Flickan - tilan uuden tallimestarin omistaman villihevosen - kanssa. Jos hän onnistuu tekemään Flickasta mestarin, saattaa hän saada itseluottamuksensa takaisin, ja pelastaa tilan. 

Äiti Lindyn on nyt päätettävä, luottaako hän Flickaan - ja sydämeensä - tässä hyväntuulisessa seikkailussa koko perheelle.

Ohjaus: Michael Damian

Pääosissa: Max Lloyd-Jones, Kacey Rohl, Lisa Hartman, Clint Black, Siobhan Williams, Alexander Calvert, Rustin Gresiuk, Emily Bett Rickards, Katharine King, Rusty Humphries

Kesto: 1 h 28 min

Ekstrat

Kaksi koostetta: "The Legend Continues: Creating the Next Chapter" ja "Black is Back"
"Let Go" -musiikkivideo

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

VK) 2408021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
Sulkeutuu 78 vrk 1 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 78 vrk 1 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.