SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN ** >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET  **  DVD  *  BLU-RAY  *  KONSOLIPELIT  * CD ****
************************************

(PP) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu tai HUOM! jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä. Kirjekuorissa lähetettäviin ostoksiin on aina maksettava postituskulut erikseen.. 
******************************
(SL) OTSIKOSSA = SIISTIT LEFFAT
******************************

KUNTOARVIO: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISUT]  KUVIEN TUOTTEET 

Winners & Sinners 1 - DVD

Toiminta vuodelta 1983 ohjaus Sammo Hung pääosissa Sammo Hung ja Jackie Chan.

Viisi kaverusta tapaa vankilassa ja ystävys-tyvät saman tien. Päästyään vapauteen he vannovat saman tien pysyvänsä lain-kuuliaisina. Ja jumalat tietävät, miten he sitä yrittävätkin! He perustavat jopa siivousfirman elättääkseen itsensä. Mutta mitä rehellisempiä heistä tulee, sitä enemmän pieleen asiat alkavat mennä...
Vaikka eihän se ole heidän vikansa, että he saavat siivoustyön mafiapomon päämajasta, ja että hänen rahanväärennösmuottinsa ajautuvat heidän autoonsa aiheuttaen suuren jengisodan. Eivätkä he mahda mitään sille, että he joutuvat mafiapomon cocktail-kutsuille ja aiheuttavat mellakan sytyttämällä paikan tuleen ja potki-malla koko talon kappaleiksi kauheimmilla kung fu-potkuilla miesmuistiin. Hehän vain haluavat olla lainkuuliaisia ja päästä treffeille mafiapomon kauniin tyttären kanssa. Asiaa on niin vaikeaa selittää, että on parempi jos katsot leffan itse!

Näyttelijät
Sammo Hung
Jackie Chan
Richard Ng
Charlie Chin

Kesto: 1 h 43 min

Teksti: Suomi, ruotsi

Kieli: English

K15

 

Winners & Sinners 2 - DVD

Toiminta vuodelta 1985 ohjaus Sammo Hung pääosissa Jackie Chan ja Sammo Hung.

Jackie Chan tekee paluun superkyttä Muskelina! Tällä kertaa hän joutuu kollegansa kanssa Tokioon, minne Hongkongin poliisissa toiminut kavaltaja pakeni varastettujen timanttien kanssa. Mutta heidän kimppuunsa hyökkää japanilaisia superninjoja, ja kollega joutuu panttivangiksi.
Muskelin on pakko pyytää apua vanhoilta kavereiltaan. Mutta he eivät ole mitään sankareita, kuten kaikki tietävät. Yksi haetaan pöpilästä, toinen vankilasta, kolmas keskeltä ryöstöä, neljättä kiinnostaa lähinnä naisten jahtaaminen ja viides on vain päästänsä sekaisin. Millaiset mahdollisuudet heillä on?
Jäljet johtavat huvipuistoon, jossa nämä viisi pelleä joutuvat tietenkin keskelle suurta kung fu-sirkusta. Näytös, joka saa ulvomaan naurusta ja haukkomaan henkeä!

Näyttelijät
Jackie Chan
Sammo Hung
Biao Yuen
Sibelle Hu
Richard Ng
Charlie Chin
Eric Tsang
Andy Lau
Yasuaki Kurata

Kesto: 1 h 25 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
English

K15

 

Winners & Sinners 3 - DVD

Toiminta vuodelta 1985 ohjaus Sammo Hung pääosissa Jackie Chan ja Sammo Hung.

Viimeisimmän tehtävän jälkeen viiden vanhan hullun ystävämme on aika päästä lomalle. Matkakohteena on Thaimaa, mutta kookosdrinkkien ryypiskely ja naisten jahtaaminen keskeytyy kun ilmenee suuria harmeja. Heidän poliisiystävänsä Muskeli (Jackie Chan) saa tehtäväkseen suojella oikeudenkäynnin todistajaa palkkamurhaajalta, mutta sotkee asiansa niin pahasti, että hänen on turvauduttava kavereidensa apuun. Kavereita ei paljon naurata, kun heidän on palattava Hong Kongiin, mutta pian suu kääntyy entistä leveämpään hymyyn. Todistaja on nimittäin todella kuuma pakkaus, joka tulee poikien luokse asumaan. Iskemisyrityksiä häiritsee kuitenkin tuntuvasti se, että tyttö yritetään murhata. Joten roistojen kanssa on parasta toimia mahdollisimman yksinkertaisella tavalla - kovilla kung fu-iskuilla

Näyttelijät
Jackie Chan
Sammo Hung
Andy Lau
Yuen Biao

Kesto: 1 h 43 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
English

K15

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D29) 24012021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24,90 €
Sulkeutuu 93 vrk 20 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 93 vrk 20 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.