SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

TÄSTÄ LÖYTYY LISÄTIETOJA OSTAMISEEN
KUVIEN 4xDVD > KAIKISSA ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT.
KUNTOARVIO
 levyille. Lisätietoja sivun lopussa.
HYVÄ: [8] [8+] [8½] [9-] [9] [9+] [9½] [10-] [10]
***************************
POSTITUSKULUT
(PP) Tämän myyntikohteen postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. Nouto on ostajan lähipostista tai sovittaessa jostain ostajan haluamasta Postin automaatista. Ostaessa ainoastaan tämän myyntikohteen, niin hinta postitettuna on siis 25,80€
*************************
MYYTÄVÄT TUOTTEET:

BAD BOYS - 1-3 - 4 DVD
 

Bad Boys - Collector's Edition - DVD (SUOMIKANNET)

Burnett (Will Smith) ja Lowrey (Martin Lawrence), Miamin poliisin rankat huumekytät, ovat vaikean tehtävän edessä. Jäljitettävänä on 100 miljoonan dollarin heroiinierä, joka vietiin aivan poliisin nenän edestä.

Kilpajuoksussa aikaa vastaan he jahtaavat armotonta mafiosoa Miamin alamaailman luotisateessa. Tehtävä muuttuu vaarallisesta hengenvaaralliseksi, kun selviää, että seksikäs todistaja (Téa Leoni) tunnistaa heroiinivarkaat

Ohjaus: Michael Bay

Pääosissa: Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni, Tcheky Karyo, Theresa Randle, Joe Pantoliano

Valmistusvuosi: 1995

Kesto: 1 h 54 min

K15


Bad Boys II (2) - Erikoisjulkaisu - 2 DVD (Kannen kieli: ruotsi)

Supertähdet Martin Lawrence ja Will Smith ovat jälleen yhdessä kontrolloimattomina ja sekopäisinä superkyttinä. Bad Boys II on toimintaelokuva, joka sisältää elokuvahistorian villeimpiä takaa-ajoja.

Luodit viuhahtelevat ja autot räjähtelevät kun huumekuninkaan takaa-ajo kulkee Miamin kaduilta kohti Kuuban gettoja. Jännitys ja toiminta tiivistyvät, kun Lawrence huomaa playboy-Smithin tapailevan salaa hänen seksikästä siskoaan (Gabrielle Union).

Ohjaaja Michael Bay ja tuottaja Jerry Bruckheimer ovat tehneet nopeatempoisen ja räjähtävän jymymenestyksen, joka saa sinut pidättämään henkeäsi!

Ohjaus: Michael Bay

Pääosissa: Will Smith, Martin Lawrence, Jordi Mollà, Gabrielle Union, Peter Stormare, Theresa Randle, Joe Pantoliano, Michael Shannon

Valmistusvuosi: 2006

Kesto: 2 h 20 min

 

Bad Boys For Life - DVD (Nordic kannet)

Toiminta vuodelta 2020 ohjaus Adil El Arbi ja Bilall Fallah pääosissa Will Smith ja Martin Lawrence.

Pahat pojat Mike Lowrey (Will Smith) ja Marcus Burnett (Martin Lawrence) lyöttäytyvät yhteen vielä viimeisen kerran odotetussa toimintakomediassa Bad Boys for Life.

Kesto: 1 h 59 min

K16

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************
P.S. Tästä pääset SIISTIT LEFFAT KAUPPAPAIKAN ETUSIVULLE, josta voit esim. hakea eri hakusanoilla myynnissä olevia tuotteita.
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. Kuntoarvioni levylle. jos on (10-) niin se saattaa olla myös täysin jäljetön, tai korkeintaan pari hyvin minimaalista jälkeä. Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.
***************************

L21B (02062023)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Sulkeutuu 9 vrk 4 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 9 vrk 4 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.