SIISTIT LEFFAT
Postituskulut Manner-Suomeen on kerottu myynti-ilmoituksissa.

POSTITUSKULUT ESIM. 1-2 ELOKUVAA KOTIIN ON 4,90€

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN 6xBLU-RAY > ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT
Kuntoarviot levyille = [10] > Lisätietoja sivun lopussa.
LISÄTIETOJA: Kansissa on aikas paljon jälkiä.

***************************
(PP) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 5,90€. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta. HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. 
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Alien Anthology  -  Limited Edition   -   6 Disc Blu-ray

Get ready for the MU-TH-UR of all Blu-rays: For the first time, Blu-ray brings together all four movies in one complete interactive experience, allowing you to search all six discs to explore dozens of hours of supplemental video content and thousands of archival images.

Presented in dazzling, terrifying, high-def clarity with the purest digital sound on the planet, Alien Anthology includes both the theatrical and the extended cut of each film. It all adds up to an unprecedented Alien movie collection...and the ultimate Blu-ray experience!

Alien:   117 min, Englanti 5.1 DTS HD-MA, 1080p HD widescreen 2.35:1

Aliens:   137 min, Englanti 5.1 DTS HD-MA, 1080p HD widescreen 1.85:1

Alien 3:   114 min, Englanti 5.1 DTS HD-MA, 1080p HD widescreen 2.35:1

Alien resurrection:   109 min, Englanti 5.1 DTS HD-MA, 1080p HD widescreen 2.35:1

Disc 5:  Making The Alien Anthology

Disc 6:  The Alien Anthology Archives

K-18

  *************
  PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
  *************

  KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

  Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
  [10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
  ***************************

  D19) (14032024)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti


  39,90 €
  Sulkeutuu 43 vrk 1 h 28 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  39,90 € Sulkeutuu 43 vrk 1 h 28 min

  Myyjän muut ilmoitukset

  Katso lisää

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.