SIISTIT LEFFAT
Katso postituskulut Manner-Suomeen myynti-ilmoituksesta.

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää postituspäivästä.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT
Kuntoarvio levylle = [9+] > Lisätietoja sivun lopussa.
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-3 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

It Happened One Night  -  DVD

Frank Capran Oscar-palkittu klassinen romanttinen draama pääosissa Clark Gable ja Claudette Colbert. Peritar Ellie Andrews (Colbert) pakenee paheksuttavaa miljonääri-isäänsä (Walter Connolly), kun tämä kieltää häntä menemästä naimisiin arvottoman playboy King Westleyn (Jameson Thomas) kanssa. Matkalla sulhasensa luo Ellie tapaa työttömän toimittajan Peter Warnen (Gable). Epätodennäköinen pariskunta joutuu raatelemaan yhdessä, kun heidän bussinsa hajoaa, mutta Peterin suunnitelmat myydä tarina heidän yhteisestä matkastaan ??osuvat pulaan, kun hän huomaa rakastuvan Ellieen. Elokuvasta tuli ensimmäinen saavutus, joka voitti kaikki viisi pääpalkintoa Oscar-gaalassa, mukaan lukien paras elokuva, ohjaaja, näyttelijä (Gable), näyttelijä (Colbert) ja sovitettu käsikirjoitus. 

Ohjaus: Frank Capra

Pääosissa: Clark Gable, Claudette Colbert, Walter Connolly, Roscoe Karns, Alan Hale

Valmistusvuosi: 1934

Kesto: 1 h 41 min

Tekstitys:  suomi, ruotsi

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D72 (03102023)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 113 vrk 23 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 113 vrk 23 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.