SIISTIT LEFFAT
Katso postituskulut Manner-Suomeen myynti-ilmoituksesta.

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää postituspäivästä.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET
Kuntoarvio levylle = [9½] > Lisätietoja sivun lopussa.
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Miehuusvuodet  -  Carnal Knowledge - DVD

Tämä satiiri poimii kaksi nuorta miestä heidän huolettomilta opiskeluajoiltaan 1940-luvun puolivälistä ja seuraa heitä 70-luvulle saakka. Se tutkii tarkoin heidän tapaansa unelmoida, puhua, ajatella, käyttäytyä ja rakastaa tai vihata naisiaan.

Jack Nicholson näyttelee ylimielistä, itsekästä Jonathania, joka käyttää naisia seksiobjekteina. Art Garfunkel puolestaan esittää keskeistä osaa Sandyna, hänen seksuaalisesti epävarmana huonetoverinaan, joka seurustelee Susanin (Candice Bergen) kanssa ja menee tämän kanssa myöhemmin naimisiin. Susan on campuksen sievin tyttö, joka saa Jonathaninkin halut heräämään, vaikka seurusteleekin yhä hänen parhaan ystänänsä Sandyn kanssa. Ann-Margret luo musertavan vaikuttavan muotokuvan Bobbiesta, ikääntyvästä seksipupusta, joka kaihoaa päästä naimisiin. Osa, joka toi hänelle Academy Award - palkinnon parhaana naissivuosan näyttelijänä.

Mike Nicholsin loistavsti ohjaamana tämä uusia uria aukova amerikkalainen elokuva tutkii seksuaalisten valintojen problematiikkaa vilpittömyydellä,joka on paljon aikaansa edellä.

Ensiesitysvuosi
1971

Ohjaus
Mike Nichols

Käsikirjoitus
Jules Feiffer

Näyttelijät
Jack Nicholson
Candice Bergen
Art Garfunkel
Ann-Margret
Rita Moreno
Cynthia O'Neal
Carol Kane

Kesto:   94 min

Tekstitys:   suomi, ruotsi

K-15

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D53 (07112022)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 8 vrk 23 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 8 vrk 23 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.