SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! Kaikissa lähetyksissä Manner-Suomeen on seuranta.

Postituskulut esim. 1-2 elokuvalle kotiin on 4,90€

Postin toimitusaika n. 1-3 arkipäivää postituspäivästä.

Postituskuluja ei tarvitse lisätä YLI 50€ OSTOKSIIN (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET
Kuntoarvio levylle = [9-] > Lisätietoja sivun lopussa.
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Ratsuväen urhot - The Horse Soldiers - DVD

Western vuodelta 1959 ohjaus John Ford pääosissa John Wayne ja William Holden.

John Wayne ja William Holden tähdittävät verrattoman western-ohjaaja John Fordin tiukkaa lännenelokuvaa ?täynnä huumoria, romantiikkaa ja jännitystä? (The Hollywood Reporter)! John Lee Mahinin ja Martin Rackin käsikirjoittama tarina yhdestä historian uskaliaimmista ratsuväen uroteoista on voimakas, toiminnantäyteinen draama ja koskettava kunnianosoitus miehille jotka taistelivat ja kuolivat verisessä sodassa.
Pohjautuen sisällissodan tositapahtumiin, Ratsuväen urhot kertoo sykähdyttävän tarinan liittovaltion sotilasjoukosta, joka raivaa tiensä syvälle etelävaltioiden maaperälle tuhotakseen kapinallisten Newton Stationilla sijaitsevan tukikohdan. Joukkoa komentaa kovapintainen eversti Marlowe (Wayne) jonka vastakohtaa edustaa kompanjan lempeä sotilaslääkäri (Holden) ja sisukas etelän kaunotar (Constance Towers), jonka on seurattava liittovaltion ratsastajia sodan kenties kauhistuttavimmalla tehtävällä.

Käsikirjoitus
Harold Sinclair
John Lee Mahin

Näyttelijät
John Wayne
William Holden
Constance Towers
Judson Pratt
Hoot Gibson
Ken Curtis
Willis Bouchey
Bing Russell
OZ Whitehead

Kesto: 1 h 54 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K15

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D41(09022024)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,90 €
Sulkeutuu 104 vrk 21 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,90 € Sulkeutuu 104 vrk 21 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.