SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Maksaa voi myös MobillePaylla.

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVAN DVD > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:


Relative Values - Mahdottomia Suhteita  - DVD

Komedia vuodelta 2000. Ohjaus Eric Styles


Nigel, Marshwoodin tavoitelluin aatelismies, saa seurapiirit suunniltaan. Brittiylimys on päättänyt mennä naimisiin Hollywood-tähtösen kanssa! Näyttelijätär Miranda Frayle ei kuitenkaan voi olla sopiva morsian, ei ainakaan Nigelin Felicity-äidin mielestä. Mokoma nousukashan on vulgaari amerikkalainen! Toinen vulgaari amerikkalainen on filmistara Don Lucas, Mirandan entinen mielitietty ja nykyinen mieliharmi. Lucaskaan ei halua nähdä Nigelin ja Mirandan kävelevän alttarille. Mutta sitten soppaan ilmestyy mojova pippuri lisämausteeksi: Felicityn assistentti Moxie ilmoittaa, että Miranda on itse asiassa hänen kauan kadoksissa ollut pikkusiskonsa! Paljastuksen myötä nerokas suunnitelma alkaa muhia. Kun pahaa aavistamaton Nigel sitten tuo kihlattunsa suvun kartanoon, kaikki merkit lupaavat ikimuistoista vierailua!
Hollywoodin dekadenssi loisto ja englantilaisen yläluokan jalostunut snobismi kohtaavat tässä häkellyttävässä komediassa! EDWARD ATTERTON (”Rautanaamio”) esittää Nigelia ja JULIA ANDREWS (”Prinsessapäiväkirjat”) pitää ylähuulen jäykkänä kitkerän Felicityn roolissa. JEANNE TRIPPLEHORN (”Firma”, ”Sliding Doors”) on omiaan valkokangaskaunotar Mirandan osassa ja komistus WILLIAM BALDWIN (”Virus”) on poikamaisen charmikas Don Lucas. Taitavat näyttelijät saavat nokkelan käsikirjoituksen svengaamaan vanhan maailman tyyliin!

Pääosissa:
William Baldwin, Jeanne Tripplehorn, Julie Andrews, Edward Atterton, Colin Firth, Stephen Fry


Kesto:
85 min


Tekstitys:
Suomi, Ruotsi ym.

R2

K-3

Pohjoismainen julkaisu

------------------------------

D36

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,90 €
Sulkeutuu 102 vrk 20 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,90 € Sulkeutuu 102 vrk 20 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.