SIISTIT LEFFAT
Katso postituskulut Manner-Suomeen myynti-ilmoituksesta.

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää postituspäivästä.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET
Kuntoarvio levylle = [9+] > Lisätietoja sivun lopussa.
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Rikollinen rakkaus - Life Without Dick - DVD (Egmont)

KOMEDIA VUODELTA 2002


Kaunis Colleen Gibson rakastuu sympaattiseen palkkatappaja Daniel Gallagheriin, irlantilaisen mafiajengin jäseneen, joka tulee tappamaan Colleenin poikaystävän Dickin. Palkkamurhaaja Daniel ei vaan olekaan mikä tahansa tusinatappaja: hän on herkkä nuori mies, joka oikeastaan inhoaa tappamista ja haaveilee laulajan urasta. Rakastunut Colleen haluaa auttaa tätä eteenpäin urallaan ? siis laulajan uralla. Mutta ennen kuin Daniel ja Colleen voivat keskittyä sulosäveliin olisi vielä pari keikkaa hoidettavana... 

OHJAUS    Bix Skahill

PÄÄOSISSA;    Sarah Jessica Parker, Harry Connick, Jr. , Johnny Knoxville

Kesto: 1 h 32 min

K11

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D36 (13122021)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 43 vrk 7 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 43 vrk 7 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.