SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN 30xDVD > JAKSOISSA ON SUOMITEKSTIT
Kuntoarviot levyille = [9,9+,9½,10-,10] > Tästä on lisätietoja sivun lopussa.
***************************
POSTITUSKULUT: (PP) 
Tämän myyntikohteen hinta 69,90€ sisältää postituskulut postipaketilla ostajan lähipostiin tai sovittaessa johonkin Postin automaattiin. Ilmoitan sähköpostilla lähetystiedot jolla voi halutessaan seurata tuotteen kulkua netistä. HUOM! Samaan pakettiin voi samalla ostaa myös muita tuotteitani ilman postikulujen lisäystä
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Babylon 5: Complete Box - Season 1-5 - KOKO SARJA - KAUSI 1-5 - 30xDVD

Avaruusasema, joka oli viimeinen ja paras toivo rauhan saavuttamiseksi, tulisi ennemmin tai myöhemmin varmasti jäämään uusien poliittisten liittoutumien ja teknisen edistyksen varjoon. Massiivista vapaasatamaa sen vaikeimpien aikojen läpi ohjannut John Sheridan tiesi, että hänen oma kohtalonsa oli vääjäämättä ennustettu. Loppulähestyminen on alkanut... Babylon 5:lle.

Ohjaaja    J. Michael Straczynski

Tuotantovuosi    1993-1998

Pääosissa    
Michael O’Hare
Bruce Boxleitner
Claudia Christian
Jerry Doyle
Mira Furlan
Richard Biggs
Bill Mumy
Peter Jurasik
Andreas Katsulas
Stephen Furst
Jason Carter
Patricia Tallman
Jeff Conaway

Kesto; 4629 min

K11

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

E1(22032024)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


69,90 €
Sulkeutuu 77 vrk 13 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

69,90 € Sulkeutuu 77 vrk 13 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.