SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

TÄSTÄ LÖYTYY LISÄTIETOJA OSTAMISEEN
KUVIEN 5xDVD BOKSI > (UUSI-MUOVEISSA) > ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT.
*************************
POSTITUSKULUT
(PP) Tämän myyntikohteen postituskulut jotka lisätään ostohintaan on postipaketissa Manner-Suomeen 5,90€. Nouto on ostajan lähipostista tai sovittaessa jostain ostajan haluamasta Postin automaatista. Jos ostaa kerralla vain tämän myyntikohteen, niin hinta postitettuna on siis 25,80€
*************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Indiana Jones - The Complete Collection - 5 DVD BOKSI

SISÄLTÄÄ SPECIAL EDITION -DVD:T KAIKISTA NELJÄSTÄ ELOKUVASTA JA 2 LEVYN SPECIAL EDITION -DVD:N ELOKUVASTA INDIANA JONES JA KRISTALLIKALLION VALTAKUNTA

Sisältää elokuvat:

- Indiana Jones 1: Kadonneen Aarteen Metsästäjät
- Indiana Jones 2: Ja Tuomion Temppeli
- Indiana Jones 3: Ja Viimeinen Ristiretki
- Indiana Jones 4: Ja Kristallikallon Valtakunta


INDIANA JONES 1: KADONNEEN ARTEEN METSÄSTÄJÄT:
Legendarinen sankari Indiana Jones (Harrison Ford) yhdessä kaikkien aikoen suurimmassa elokuvaseikkailussa.

Neuvottelutaitoinen arkeologi ja tämän itsenäinen ja hiemKaren Allen) lähtevät matkaan löytääkseen myyttisen pyhän arkin ennen natseja. Henkeä salpaava kilpajuoksu käy läpi Etelä-Amerikan viidakoiden, Kairon villkaiden katujen ja huippusalaisen sukelllusvenetukikohdan.

Indyn täytyy kestää myrkkyjä, ansoja, käärmeitä ja pettureita päästäkseen maaliin. Arkin voimat pääsevät äkkiä valloilleen ja Indy taistelee pysyäkseen askeleen natsien edellä.


INDIANA JONES 2: JA TUOMION TEMPPELI:
Indiana Jonesin kaikkien aikojen tummasävyisin seikkailu.

Indy (Harrison Ford) välttää hädin tuskin väkivaltaisen tappelun shanghalaisessa yökerhossa vain törmätäkseen voimalla Intian sademetsään, jossa pahuuden voimat ovat valloillaan. Kaukaisen kylän lapset on kidnapattu ja heitä käytetään orjina epäinhimillisessä kaivoksessa. Indyn on pelastettava lapset välttääkseen itse saman kauhean kohtalon pahan Kali-heimon kynsissä. Yhdessä uskollisen seuraajansa Short Roundin (Ke Huy Quan) ja vastahakoisen yökerholaulaja Willie Scottin (Kate Capshaw) kanssa Indy päihittää veenhimoiset roistot.


INDIANA JONES 3: JA VIIMEINEN RISTIRETKI:
Progissa näemme nuoren Indiana Jonesin (River Phoenixin) tämän ensimmäisessä seikkailussa.

Aikuinen Indy (Harrison Ford) lähtee vaarojen täyttämälle matkalle etsimään isäänsä tohtori Henry Jonesia (Sean Connery). Natsit ovat Pyhän Graalin jäljillä ja ovat kidnapanneet Indyn isän, joka on alan johtavia asiantuntijoita maailmassa.

Indy taistelee rottia vastaan Venetsian katakombeissa, selviytyy ilmataistelusta natsien lentäjä-ässää vastaan ja päivittää eteenpäin kiiltävän tulittavan taisteluvaunun.

Graalin voima joko ottaa tai antaa elämän - Indy ja hänen isänsä kamppailevat kelloa vastaan...

INDIANA JONES 4: JA KRISTALLIKALLON VALTAKUNTA:

Uusi Indiana Jones -seikkailu käynnistyy keskellä erämaata vuonna 1957 - kylmän sodan riehuessa pahimmillaan. Indy ja hänen apurinsa Mac (Ray Winstone) ovat juuri paenneet täpärästi pahansuopien neuvostoagenttien kynsistä syrjäisellä lentokentällä.

Nyt professori Jones on palannut kotiin Marshall Collegeen - mutta huomaa joutuneensa ojasta allikkoon. Yliopiston dekaani ja hänen hyvä ystävänsä (Jim Broadbent) kertoo, että Indyn viimeisimmät tempaukset ovat saattaneet hänet epäilyksen alaiseksi ja että hallitus on painostanut yliopistoa erottamaan hänet.

Ollessaan poistumaisillaan kaupungista Indiana tapaa nuoren kapinallisen nimeltä Mutt (Shia LaBeouf), jolla on seikkailija-arkeologille sekä kaunoja että ehdotus: jos Indiana Jones auttaa häntä äärimmäisen henkilökohtaisin panoksin ladatussa tehtävässä, Indy voi hyvinkin saada käsiinsä yhden kaikkien aikojen suurimmista arkeologisista löydöistä - legendaarisen Akatorin kristallikallon, johon on aina liittynyt salaperäistä kiehtovuutta, taikavoimia ja pelkoa.

Kun Indy ja Mutt sitten suuntaavat matkansa Perun syrjäisimmälle kolkalle - muinaisten hautojen, unohdettujen tutkimusretkeilijöiden ja tarujen kultaisen kaupungin maahan - heille käy pian selväksi, etteivät he ole asialla yksin. Myös neuvostoagentit ovat kristallikallon jäljillä.

Heidän päällikkönään on jääkylmä ja kuolettavan kaunis Irina Spalko (Cate Blanchett), jonka johtama valioyksikkö etsii kaikkialta tarunhohtoista kristallikalloa - he nimittäin uskovat, että sen avulla Neuvostoliitto voi nousta hallitsemaan koko maailmaa... kunhan vain kallon salaisuudet selvitetään.

Niin Indy ja Mutt joutuvat pakoilemaan häikäilemättömiä neuvostosotilaita, kulkemaan mysteerin kivistä polkua ollen kaiken aikaa varuillaan vaarallisten vihollisten ja epäluotettavien ystävien varalta sekä ennen kaikkea estämään kristallikalloa joutumasta vääriin käsiin.

Tekstitys Suomi

K15

     ******************************************************
    Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
    ***********************************************

    H5) 31032021

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    19,90 €
    Sulkeutuu 40 vrk 19 h 48 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    19,90 € Sulkeutuu 40 vrk 19 h 48 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.