SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > UUSI! > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

George and the Dragon - DVD

Seikkailu vuodelta 2004 ohjaus Tom Reeve pääosissa James Purefoy ja Piper Perabo.

Ensimmäinen ristiretki Pyhän maan vapauttamiseksi on juuri päättynyt. Väsyneiden ritareiden, aseenkantajien, palkkasotilaiden ja pappien joukko vaeltaa kohti kotiaan halki ikuisiksi ajoiksi muuttuneen Euroopan. Komea englantilainen ritari George, jonka mielenrauha on järkkynyt hänen Palestiinassa todistamansa kammottavan verenvuodatuksen johdosta, haluaa laittaa miekkansa syrjään ja elää rauhallista, hiljaista elämää. Palattuaan Englantiin George suuntaa kohti pohjoista, jossa hän on kuullut maan olevan hedelmällistä, väestön harvassa ja Edgaar-nimisen kuninkaan hyväntahtoinen. George löytää kuningas Edgaarin surun murtamana, sillä hänen kaunis tyttärensä Lunna on vastikään kadonnut. Vastineeksi pienestä palasesta maata George myöntyy etsimään prinsessa Lunnaa ja niin hän lähtee matkaan Edgaarin uskollisen palvelijan Elmendorfin kanssa. George löytää paitsi prinsessan, myös totuuden hänen omituisen katoamisensa taustalla. Matka, joka heidän eteensä nyt avautuu, johtaa rakkauteen, valheeseen ja legendaan, joka on säilynyt tuhat vuotta.

Käsikirjoitus
Michael Burks
Tom Reeve

Näyttelijät
James Purefoy
Piper Perabo
Patrick Swayze
Michael Clarke Duncan
Bill Treacher
Jean Pierre Castaldi
Rollo Weeks
Paul Freeman
Stefan Jürgens
Stefan Weinert

Kesto; 1 h 30 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K12

 

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D83) 23012021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
Sulkeutuu 20 vrk 13 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 20 vrk 13 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.