SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! Kaikissa lähetyksissä Manner-Suomeen on seuranta.

Postituskulut esim. 1-2 elokuvalle kotiin on 4,90€

Postin toimitusaika n. 1-3 arkipäivää postituspäivästä.

Postituskuluja ei tarvitse lisätä YLI 50€ OSTOKSIIN (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > UUSI! > ELOKUVASSA ON SUOMITEKSTIT
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Hyökkäys erämaassa - Stagecoach - DVD (FUTUREFILM)

Vaikka Western-elokuvagenre oli tuttu jo ennen 1939 ilmestynyttä Hyökkäys erämaassa -elokuvaa, pidetään tätä klassikkoa western-elokuvien kiistattomana isänä ja suunnannäyttäjänä, jonka saappaisiin valtaosaa myöhemmistä lännenelokuvista on sovitettu.

John Fordin ohjaama mestariteos lähettää postivaunut liikkeelle Tontosta, Uudesta Meksikosta, mukanaan sekalainen joukko matkustajia, päämääränä etäinen Lordsburgin kaupunki. Mukaan mahtuu kunniallinen vaimo, viskikauppias, korttihuijari, juoppo lääkäri, pahamaineinen nainen, kiero pankkiiri, vaunujen kuljettaja ja sheriffi matkustajien turvaksi.

Turva tuleekin tarpeeseen, matka on pitkä ja alueella sanotaan väijyvän surullisenkuuluisa revolverisankari, Ringo Kid, joka on vastikään karannut vankilasta. Pelon selkäpiihin tuo myös erämaan alkuperäisasukkaat, sotajalalla olevat apassi-intiaanit. Luvassa on vauhdikas matka halki armottoman erämaan, josta ei puutu toimintaa, jännitystä, draamaa eikä huumoriakaan.

Hyökkäys erämaassa nosti hetkessä John Waynen B-luokan nimestä supertähdeksi. Elokuva oli myös ensimmäinen John Ford - John Wayne elokuva, jonka vanavedessä seurasi mm. He antoivat kaikkensa, Apassilinnake, Rio Grande, Etsijät.

Ohjaus: John Ford

Näyttelijät: mm. John Wayne, Claire Trevor, Thomas Mitchell, John Carradine

Kesto: 1 h 31 min

K3

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D41(09022024)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 101 vrk 22 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 101 vrk 22 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.