SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Sodan Arvet - Jatkosotamme ihmiskohtaloita - DVD

Viimeisissä ritareissa kolme Mannerheim-ristin ritaria kertoo koruttomasti urotöistään, mista he saivat korkeimman mahdollisen kunniamerkin. Dokumentin hahmoksi nousee nuorin ritareistamme, sotamies Eero Seppänen , joka yhdessä taistelussa, haavoittuneena, tuhosi kuusi vihollisen raskasta panssarivaunua ja näin toiminnallaan esti vihollisen läpimurron. Seppänen oli laskemassa ylipäällikkönsä, marsalkka Mannerheimin hautaan. Samoin hän ehti saattaa haudanlepoon rykmenttinsä komentajan ja ritarimerkkinsä suosittelijan, jalkaväenkenraali Adolf Ehrnroothin. Neljä kertomusta helvetistä on rankka dokumentti, jossa neljä jatkosodan neuvostoliittolaisten sotavangeiksi joutunutta miestä muistelee ankaria kohtaloitaan. Dokumentin keskushenkilö on Esko Boxberg, joka joutui alastomana vangiksi ja useiden päivien raa'an kidutuksen kohteeksi. Useiden vankileirien kautta hänen tiensä johti pahamaineisiin lyijykaivoksiin. Hänet vapautettiin vasta puolitoista vuotta sodan päättymisen ja viiden vankeusvuoden jälkeen. Vaietttu sotavankeus kuvaa niiden kauppalaivaston merimiesten kohtaloita, jotka Suomen solmittua erillisrauhan Neuvostoliiton kanssa keväällä 1944 joutuivat Kolmannen Valtakunnan keskitysleireille SS:n ja Gestapon rahtaamina. Arasta aiheesta ei vieläkään tahdota puhua, eikä valtiovalta ole muistanut näitä keskitysleirin helvetin kokeneita noin 400 merenkävijää mitenkään. Keskushenkilönä on entinen merimies Eino Sjöberg, joka kuvailee merimiesten vastaanottoa keskitysleirin portilla: -"Täällä te ette edusta mitään kansallisuutta, täällä te olette pelkkiä numeroja ja kun numero pyyhitään yli, mitään ei jää", tervehti leirin komendantti. Sanojen vakuudeksi SS-miehet pieksivät pahasti vanhan , univormussa olleen suomalaisen merikapteenin.

Kesto: n. 74 min

Ääni: Suomi

K3

    ***********************************************
    Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
    ***********************************************

     

    D91 (041218)

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    4,90 €
    Sulkeutuu 36 vrk 15 h 56 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    4,90 € Sulkeutuu 36 vrk 15 h 56 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.