Kuvaus

Tähtien Sota Episodi V Imperiumin Vastaisku Super Nintendolle! Klassisen trilogian keskimmäistä osaa tarkasti seuraileva toimintaseikkailu. Alkukuvat ovat tyylikäs kopio leffan vastaavista ja tasojen väliin on myös lyöty näytteitä jotka tuovat elokuvan mieleen hyvin elävästi. SNESin laadukas äänikortti pääsee oikeuksiinsa tässä teoksessa, kun leffasarjan biisit heräävät eloon loistavina versioina, samaan tapaan kuin Leijonakuningas ja Indiana Jones aikanaan tunnetuissa peleissään!

Tällä kertaa Luke aloittaa suoraan valomiekan kanssa, joten hän pystyy puolustautumaan heti kärkeen hieman tehokkaammin kuin ykkösessä. Myös Han Sololla ja Chewbaccalla pääsee pelaamaan heidän omia tasojaan. Kun Luke saa koulutusta Yodalta, hän saa käyttöönsä erilaisia force-taitoja jotka auttavat suuresti pelin viimeisissä tasoissa.

Leffan alkupäässä oleva ikoninen lumiplaneetalla tapahtuva taistelu suuria ”walkereita” vastaan on toteutettu mode7-grafiikoilla. Millenium Falconilla pääsee myös lentelemään räiskintätasossa joka muistuttaa esim Wing Commanderia. Loppuhuipennuksena pääset lentämään taas X-Wingillä erittäin tyylikkäästi tehdyssä mode7-tasossa. Pilvien läpi lentäminen näytti maagiselta aikanaan! Viimeisenä vastustajana on luonnollisesti itse Vader, jolta kuullaan jopa ääninäytteitä kun hän heittelee piikkejä tai kehuu nuorta Skywalkeria!

Peli on Lucas Artsin käsialaa, joten se on hyvin samansuuntainen kuin esimerkiksi Indiana Jones trilogy samaiselle SNESille. Näissä on sama pelimekaniikka, grafiikat ja laatumusat. Suurin ero lienee se, että Indiana Jones on sen verran helppo että sen läpäisi lapsena ilman suuria ohjaimen puristuksia. Star Wars trilogia on taas sitä vaikeustasoa, että jokainen uusi nähty taso oli aikanaan kavereille kertomisen arvoinen asia. Tätä ei läpäistä viikonlopussa.

Kasetin liittimet on putsattu ja se toimii kuten pitääkin. Aluekoodina SCN eli Pohjoismaiden julkaisu! Ohjekirja luonnollisesti myös SCN eli löytyy Suomen osio. Katsothan myös muut kohteeni. Koko Super Nintendon Star Wars trilogia nyt myynnissä samaan aikaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

160 € Sulkeutuu 27 vrk 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.