Kuvaus

Corrine (Sharon Lawrence) ja hänen 12-vuotias poikansa Campbell ovat juuri muuttaneet pieneen kaupunkiin Tennesseessä aloittaakseen uuden elämän Gampbellin isän hylättyä heidät. Mutta naapurin roleton Jake (Mark-Paul Gosselaar) ei ole Corrinen inpa huoli, kun vesihöyrystä koostuva uolemanspiraali lähestyy uhkaavasti kaupunkia!

llman ennakkovaroitusta voimakas pyörremyrsky iskee atomivoimalaan. jossa Corrine työskentelee. Normaalisti niin huipputurvallisella rakennuksella ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia puolustautua F-5 hirviötornadoa vastaan.

Sekä puhelinlinjat että virta katkeavat ja voimalan herkät laitteet ovat suuressa vaarassa. Päivystävänä työnjohtajana Corrine tekee kaiken mitä vain tehtävissä on, pienikin virhe voi tuhofa suurimman osan läntisestä Tenneseestä. Täydellisesti eristäytyneenä ympäröivästä maailmasta työntekijät taistelevat eloonjäämisestään, jotta he saisivat estettyä täydellisen katastrofin. Corrinen on myös uskottava ainoan poikansa turvallisuus Jaken käsiin...

Extra features:

Scene Selection Sneak Preview Cast Biographies Subtitles in Danish, Swedish, Norwegian and Finnish (Extra Features in English)

Tekstitys suomeksi
Jännitys
Kesto: n. 1 h 27 min.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 18 h 58 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 90 vrk 18 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.