Kuvaus

Kauna - Leikkaamaton ohjaajan versio / The Grudge - Unrated Director's Cut (DVD)

Karen on amerikkalainen sairaanhoitaja, joka muuttaa Tokioon poikaystävänsä Dougin perässä. Karen saa työn vanhan amerikkalaisen rouvan hoitajana. Nainen asuu talossa, jossa on aikaisemmin tapahtunut murha.

Taloa tutkiessaan Karen löytää yläkerrasta umpeen teipatun kaapin. Karen kuulee ääniä kaapista ja avaa sen. Hirveä kirous, joka on ollut kätkettynä vanhassa talossa, on herännyt henkiin.

Ohjaus: Takashi Shimizu

Perustuu: Takashi Shimizun itse ohjaamaan japanilaiseen elokuvaan Ju-On: The Grudge (2003)

Pääosissa: Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, William Mapother, Clea DuVall

Valmistusvuosi: 2004

Kesto: 1 h 34 min
-------
Kauna 2 - Takashi Shimizu -elokuva 2006

Karen (Sarah Michelle Gellar) yritti polttaa kaunan riivaaman talon, jotta kirous raukeaisi, mutta kaunan raivo tuntuu siitä vain yltyneen. Hiiltyneestä autiotalosta tulee urbaani legenda, jonka mukaan jokainen taloon astuva on kuoleman oma. Karenin sisko Aubrey (Amber Tamblyn) kiiruhtaa Tokioon katsomaan talon tapahtumien jäljiltä sairaalassa olevaa sisartaan ja ryhtyy selvittämään oudon ilmiön taustoja. Mutta kun kolme nuorta menee taloon legendan innoittamina, kirous lähtee leviämään. Ja kauna korjaa satoa?

Elokuvan on ohjannut kaunakauhun isä, japanilaisohjaaja Takashi Shimizu (Kauna, alkuperäiset Ju-On-elokuvat) ja tuottajana on mukana ykkösosan tapaan Sam Raimi (Evil Dead). Tällä kertaa kauhun takuumiehet ovat tyylitelleen kokoon niskavillat nostattavan tarinan, joka on jälleen karvan verran karmivampi?

Kesto
92 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Suomenkielinen nimi
Kauna 2

Alkuperäinen nimi
The Grudge 2

Genre
Kauhu

Tuotantomaa
USA

Ensiesitys vuosi
2006

Ohjaus
Takashi Shimizu
--------------
The Grudge 3 - Kauna 3 - DVD

30 päivää kaamosta- ja Kauna -elokuvien tekijät ovat tehneet jälleen uuden ja karmaisevan Kauna-elokuvan! Kauna 2 -elokuvan verilöylystä selvisi ainoastaan Jake, jota riivaavat järkyttävät hallusinaatiot. Hänen lääkärinsä Ann Sullivan (Sawelokuvista tuttu Shawnee Smith) haluaa selvittää asian perin pohjin ja lähtee käymään tarunhohtoisessa talossa Chicagossa. Miten estää sitkeän kirouksen leviäminen?

Ohjaus: Toby Wilkins

Käsikirjoitus: Brad Keene

Pääosissa: Johanna Braddy, Gil McKinney, Emi Ikehata, Jadie Hobson, Beau Mirchoff, Marina Sirtis, Matthew Knight ja Shawnee Smith

Kesto: 87 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 10 h 48 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 66 vrk 10 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.