Kuvaus

Union – Texaco mainos EP vuodelta 1972 by Jaakko Salon Orkesteri ja kuoro. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Kuuden kappaleen sikermistä koostuva kohtalaisen kuntoinen 7" EP-levy. Levyn kuntoluokitus VG (levyssä runsaasti rahinaa, soitettaessa kuuluvia naarmuja mutta on kuitenkin soittokelpoinen).

Scandia SC 2376
Valmistettu Suomessa 1972

Sisältää kappaleet:

A-Side
1. Valkovuokot
2. Takaisinpaluu
3. Amalia

B-Side
1. Pustan poika
2. Ruusut hopeamaljassa
3. Sä kuulut päivään jokaiseen

Vaikka tämän EP:n etiketissä on Union ja Texaco logot, niin itse levy on ihan sama kuin Scandian mainokseton julkaisu = Scandia EP SEP-53, vuodelta 1972.

Union on entinen suomalainen huoltoasemaketju. Se perustettiin vuonna vuonn 1931 nimellä Bensiinin-Kuluttajain Oy. Unioniksi nimi vaihtui 1952 ja ketju lakkautettiin vuonna 1991, jolloin Union-huoltoasemat muuttuivat Neste -huoltoasemiksi.

Mukava pala suomalaista huoltoasema historiaa vaikka harrasteautoon tai kotiin.

Maksu- ja toimitustapa; Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/Mobilepay. Lähetän Postitse, jolloin tuotteen hinta + 3,50 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan hyvin) etukäteen tililleni tilisiirtona/Mobilepay.



























Hakusanat; Huoltoasema baari huoltis bensis huoltsikka Union Texaco Scandia Jaakko Salo EP musta vinyyli seitsemän tuumaa single 7  sinkku tanssi musiikki mainos 70-luku 70's 1972 vintage harvinainen nostalgia nostalginen musta Jaako Salo seven inch bensa diesel tankata auto kotimainen suomalainen suomenkielinen vinyyli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 18 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 77 vrk 18 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.