Kuvaus


Tarvetta lisävirralle autossa? Tupakansytytinliitin ei toimi?

Tällä adapterilla saat DC 5V/3A virtaa auton OBD2-portista. Adapterissa olevalla painonapilla saat virran syötön katkeamaan ja taas virran päälle halutessasi. Lataa puhelinta, kameraa, irrotettavaa kaiutinta, mitä tahansa... Omassa käytössäni testatusti erittäin kätevä.
  • Materiaali: ABS + metalli
  • Kaapelin pituus noin 0,5 metriä
  • Tulojännite: DC12.7-40V
  • Lähtöjännite: DC 5V / 3A
  • Normaali tehotila: DC11.6-40V
  • Liitäntä: USB naaras
Kytkimen asennot 0 ja  I:
  • Paina kytkin asentoon 0 = ACC mode: Virta OBD-portista adapteriin katkeaa noin 5 minuutin kuluessa.
  • Paina kytkin asentoon I = Normal mode: 24 tunnin virtalähde / pienjännitesuoja. OBD-portti syöttää virtaa USB-porttiin 24 tunnin ajan. Jos virta laskee alle 11.6V, laite katkaisee virran syötön ettei akun varaus pääse laskemaan liian alhaiseksi.
Kannattaa varmistaa auton ohjekirjasta tai valmistajalta, saako automallissasi käyttää OBD2-laitteen virtaa omiin tarkoituksiin. Tätä laitetta on kokeiltu ja käytetty Volvossa, Ford Mondeossa ja Nissanissa toimivasti käyttäjän vastuulla. Näitä on myyty paljon eikä yhdenkään kanssa ole ongelmia esiintynyt. Vastaat kuitenkin siis mahdollisista ongelmista ottaessasi tämän laitteen käyttöön ja kannattaa muistaa ottaa sovitin pois liittimestä tai laittaa se off-asentoon painikkeella autosta poistuttaessa ettei akkuvirta kulu.

Lähetyksessä tulee kuplamuoveihin turvallisesti pakattuna yksi yllä mainittu OBD2 - USB A -virtalähde.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse tavallisena kirjeenä tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä noudot onnistuvat klo 13-17 / 21-23 minun aikataulujeni mukaan). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 13 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,90 € Sulkeutuu 84 vrk 13 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
31.3. klo 8:25

Minun pc kannettava vikakoodit ohjelma sopiiko yhteys tuo obd2 johto?

31.3. klo 15:59

EI. Tämä tarjoaa ainoastaan virtaa USB-porttiin. Jos haluat lukea vikakoodeja, tarvitset siihen sopivan OBD2-palikan.

30.3. klo 22:19

Minun volvo v50 1.8 Bensa 2006 eli 16-napainen,huomenna kirjoita sinulle.leista mi.in sopii ja mihin ei, mutta jos siinä on OBD2-liitin(kuten kai melkein kaikissa autoissa on), niin kyllä toimii! Tässä on kolme nastaa, mutta enempää ei tarvita. Ks. kuvat

30.3. klo 22:24

Joo ja sama on se toinen pistokemalli. Siinä on enemmän nastoja, mutta toimii kuten tämäkin. Molemmat mallit on toimiviksi todettu Volto V40 CC:ssa, Ford Mondeossa ja Nissan Almerassa.

30.3. klo 20:33

Onko sopii 16-napainen kaapeli auto Bensa?

30.3. klo 22:07

Hei! Kiitos viestistä. En tiedä automalleista mihin sopii ja mihin ei, mutta jos siinä on OBD2-liitin(kuten kai melkein kaikissa autoissa on), niin kyllä toimii! Tässä on kolme nastaa, mutta enempää ei tarvita. Ks. kuvat.