Kuvaus


Uusi 4-in-1 kätevä USB-C - HDMI + HDMI + USB 3.0 + PD -adapteri.

Laajenna USB C -portti kahteen HDMI-porttiin, yhteen USB 3.0 -porttiin ja USB-C-latausporttiin. Yhdistä kaksi näyttöä Windows tietokoneeseen, Macbookiin, tablettiin tai älypuhelimeen. Omakohtaisesti testattu toimivaksi Microsoft Windows 10 ja 11 kanssa, Linux Mintin kanssa sekä OnePlus 7 Pro ja OnePlus 10 Pro kanssa.

Toimii seuraavasti eri käyttöjärjestelmissä:

Mirror Mode => 1 kuva. Lähdelaitteen kuvan peilaus. Android ja iOS, Mac OS ja Windows
* Pystyt peilaamaan puhelimen / tabletin kuvan kahdelle eri ulkoiselle näytölle. Lopputulos: Sama kuva lähdenäytöllä ja kahdella eri näytöllä.

Extend mode 1 => 2 eri kuvaa. Mac OS ja Windows.
* Kahdella ulkoisella näytöllä voi olla molemmilla sama kuva ja tietokoneella eri kuva.

Extend mode 2 => 3 eri kuvaa. Windows.
* Lähdenäytöllä ja molemmilla ulkoisilla näytöillä eri kuvat.

Ominaisuuksista:
* Kohteen tyyppi: 4 in 1 Type-C Hub
* Materiaali: Alumiiniseos
* Väri: Harmaa
* HDMI: Tuki 4K 30HZ (4K 60HZ, jos yhtä HDMI-yhteensopivaa käytetään yksinään)
* Jopa 100 W:n suuritehoinen pikalataus. Teho riippuvainen täysin omista laitteistasi eli ladattavasta laitteesta, kaapelista ja laturista. Eri valmistajilla on erilaisia latausratkaisuja, jotka voivat olla yhteensopivia tämän kanssa ja tarjota korkeita latausnopeuksia tai sitten ei.
* USB 3.0-siirtonopeus enimmillään(oman laitteesi kapasiteetin puitteissa): 5,0 Gbps (640 Mt/s)
* Johdon pituus: 14.5cm
* Plug and Play

HUOM! TÄRKEÄÄ! 
Vaatimus USB C:lle: Jotta tämä sovitin toimisi luvatulla tavalla, tietokoneesi USB-C-portin on tuettava DisplayPort over USB-C- tai DP Alt Mode -liitäntää. EI SIIS TOIMI MINKÄ TAHANSA USB C -PORTIN KANSSA. Yhteensopiva C-tyypin laitteiden kanssa (Thunderbolt 3 -yhteensopiva) DP-Alt-tilassa. 

Tuotepaketti sisältää mainitun adapterin tukevassa laatikossa. Mukana ei tule erillistä ohjetta.




Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse mahdollisuuksien mukaan kirjeenä tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä noudot onnistuvat klo 2030-22). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 4 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

26,90 € Sulkeutuu 65 vrk 4 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.