Kuvaus


Uusi laadukas Essager USB C - Lightning -pikalatauskaapeli / datakaapeli magneettiliittimellä. Kun haluat ladata puhelinta, viet vain kaapelin pään lähelle magneettiliitintä ja magneetti napsahtaa paikalleen kaapeliin. Sitten vain latauspää puhelimeen ja toinen pää laturiin => lataus alkaa. Kun lopetat latauksen, voit jättää liittimen kiinni puhelimeen. Se on niin pieni, ettei häiritse käyttöä yleensä ollenkaan. Magneetti pitää kaapelin hyvin paikallaan sillä magneetti on kohtuullisen voimakas.

  • Teho: 60W
  • Virta: 20V / 5A
  • Datasiirto: 480Mbps
  • Materiaali: Alumiiniseos + TPE, nailonpunottu kaapeli
  • Kaapelin pituus: 2 metriä
  • Väri: Laivastonsininen
  • Sopivuus: 8pin iPhonet ja iPadit

Oheisessa kuvassa lataan laitetta Applen alkuperäislaturilla ja tällä kaapelilla. Käyttäessäsi kaapelia datasiirtoon, huomaa, että tässä kaapelissa on viisi pinniä, joka mahdollistaa huomattavasti laadukkaamman datasiirron ja latauksen kuin halvemmissa magneettiliittimissä, joissa on tavallisesti vain yksi pinni.
 
Huomioi, että tähän kaapeliin käyvät vain nämä  5 pinniset Essagerin magneettiliittimet. Muiden valmistajien magneettiliittimet käyvät niiden valmistamiin kaapeleihin. Nämä magneettikaapelit eivät ole universaaleja kaapeleita.
 
Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) ja laturin tulee luonnollisesti tukea pikalatausta ja tämän kaapelin specsejä. Tämän kaapelin lataustehot ja nopeudet on saatu ja toteutettu ihanneolosuhteissa laboratoriossa. Silti nopeimpia latauksia tukevat päätelaitteet ja laturit pääsevät lähelle parhaita nopeuksia, mutta en voi tietystikään luvata, että sinun laitteesi tukee lähellekään täyttä tehoa. Se tukee sitä, minkä sinun laturisi ja laitteesi tarjoaa mahdolliseksi ja mitä tämä kaapeli sitten käyttää hyväkseen. Itse olen testannut kaapelin ja todennut sen omassa käytössä erittäin hyväksi kaapeliksi. Pyrin löytämään valikoimaani hinta-laatusuhteeltaan vain hyviä tuotteita ja testaamaan ne kunnolla.
 
Huom! Kaksi ja kolme metriset kaapelit luovuttavat hieman vähemmän virtaa kohdelaitteelle kaapelin pituudesta johtuen. Tämä tarkoittaa sitä, että pitkät johdot poikkeuksetta ja kaapelin laadusta riippumatta lataavat hiukan hitaammin, koska virtahävikki on pitkässä johdossa suurempi: Esim 0,5m tai 1m kaapeleissa maksimi virta saattaa olla 5V/3A kun taas 2m kaapelissa tippuu 5V/2.4A tasolle ja 3m kaapelissa 5V/2A.
==> Mitä pidempi kaapeli, sitä hitaampi lataus. Jos mahdollista, metristä kannattaa suosia!
 
Mukana tulee kaapeli sekä magneettiliitin.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse mahdollisuuksien mukaan kirjeenä tai yleensä postipakettina kohteiden koon vuoksi tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä noudot onnistuvat klo 18-20 minun aikataulujeni mukaan). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 23 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

13,90 € Sulkeutuu 42 vrk 23 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.