Kuvaus


Uusi erittäin laadukas USB Type C - Lightning / Type-C - IOS pikalataus digitaalisen näytön datakaapeli, jossa on siis reaaliaikainen lataustehon näyttö.  Esim. iPhone 13 Pro Max lataa 0–60 % noin 30 minuutissa ja on yhteensopiva 20 W/18 W:n pikalatauksen kanssa.

  • Teho: Max PD 36W digitaalisen näytön datakaapeli
  • Virta: 3A
  • Materiaali: alumiiniseos + TPE. Sisältää monisäikeistä paksua tinattua kupariydintä, joka tarjoaa paremman johtavuuden, mikä voi auttaa parantamaan virran ja datasiirron vakautta.
  • Joustava punottu materiaali - vahva taivutuskestävyys.
  • Datasiirto: 480Mbps
  • Väri: Musta
  • Pituus: 1m
  • Liittimen koko: 37,5mm x 11mm
  • Sertifiointi: CE, FCC
  • Sisäänrakennettu älykäs siru, joka säätää virtaa ja suojaa akkua, se suojaa laitettasi turvallisella ja nopealla latauksella.

 Kolme elementtiä nopeaan lataukseen:
1.  Laitetuki - nopea lataus 2. Kaapeli tukee nopeaa latausta 3. USB-laturi tukee nopeaa latausta.
 
Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) ja laturin tulee luonnollisesti tukea pikalatausta ja tämän kaapelin specsejä. Se tukee sitä, minkä sinun laturisi ja laitteesi tarjoaa mahdolliseksi. Itse olen testannut kaapelin ja todennut sen omassa käytössä erinomaiseksi, eikä pelkästään tehonäytön vuoksi. 

Useimmat, jotka ovat tekemisissä Applen alkuperäiskaapeleiden kanssa, ovat todenneet ne huonoiksi. Latauspäät hajoavat helposti, kaapelien ja liittimien väliset saumat repeytyvät helposti. Tämä kaapeli on paljon parempi ja edellämainittuihin asioihin on kiinnitetty huomiota valmistuksessa. Siltikään kaapelia ei saa riuhtoa irti laturista/puhelimesta, etteivät kaapeli, puhelin tai laturi rikkoudu!
 
Lähetys sisältää mainitun kaapeli turvallisesti kuplamuoveihin pakattuna.
 

Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

    Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

    Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 81 vrk 9 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    12,90 € Sulkeutuu 81 vrk 9 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.