Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi ja käyttämätön USB 2.0 USB-keskitin / USB-hubi kolmella nopealla USB 2.0 portilla sekä RJ45 ethernet paikalla. Toimii toki myös vanhemmissa USB-porteissa niiden kapasiteetin puitteissa.

RJ45 Ethernet-portti tarjoaa 10/100M BASE-T-suorituskyvyn pelaamiseen, web-selailuun, päivittäiseen käyttöön töissä tai viihteessä. Plug and Play, ei vaadi ohjainta. USB 2.0 -verkkosovittimen LED-merkkivalot vahvistavat verkkoyhteyden ja tiedonsiirron tilan.

HUOMAA TÄMÄ! Kyseisessä laitteessa on neljä USB 3.0 porttia, mutta laitteessa on USB 2.0 ohjain, joten laite on USB 2.0 keskitin.

Yhteensopiva Chrome-, Linux-, Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Sisäänrakennettu ylijännitesuoja pitää laitteesi turvassa. Erinomainen ulkoiseksi laajennusratkaisuksi.

Tämä yhdistelmä, jossa yhdistyvät kolme USB- ja yksi Ethernet-portti, mahdollistaa laitteiden, kuten kannettavan tietokoneen, ulkoisten kiintolevyjen yhdistämisen kätevästi. Ei vaadi ohjelmistoa tai monimutkaista asennusta.

Toimitetaan kuplamuoveissa, ei tehdaspakkausta..



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 0:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.