Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tämän kohteen USB-mittari on hyödyllinen esimerkiksi latureiden tai muun läpikulkevan USB-virran mittaamiseen. Mittarilla on paljon erilaisia käyttökohteita mm. puhelinten, latureiden ja kaapelien virran mittaukseen. Jännite, virran ja kapasiteetin näyttö samalla näytöllä ei vaadi hankalia toimintoja, tarvitsee vain liittää USB-liitäntään ja voit seurata laitteesi lataustilaa reaaliajassa. Laitteessa on lukuisia eri näyttöjä, joista voit seurata erilaisia asioita. Tuote on ollut monipuolisessa testikäytössä noin pari kuukautta. Myyn pois, koska saan käyttööni vielä paremman.

Laitteessa on bluetooth. Bluetoothilla dataa saa myös siirrettyä puhelimen tai tabletin ruudulle. Androidille on tarjolla applikaatio ja PC:lle ohjelma. Laite on kohtuullisen uusi Fnirsin valikoimissa ja siihen on tullut ja tulee päivityksiä, jotka on helppo asentaa em. ohjelmalla.

Lisää kuvia, käyttöohjeet, applikaatio ja ohjelma ovat lyhytosoitteessa http://www.fnirsi.com.cn/download/usb ja valitse välilehdiltä FNIRSI-FNB58 -tuotteet. Osa on sivulla 2.

Mittari on omassa pakkauslaatikossaan. Myyn suunnilleen hinnalla, jonka toimituksen ja tulliverojen jälkeen hintaa laitteen virallisesta kaupasta tulisi.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse XS-kirjelähetyksenä tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä 13-17 päivittäin). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


39,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 23:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.