Kuvaus


Tässä kohteessa myynnissä uusi erinomainen laadultaan, nylon punottu musta max 27W USB C => Lightning -kaapeli, josta iPhonen / iPadin rajoitteiden vuoksi useimmiten voidaan hyödyntää noin enintään 20W.

USB-lataus / datan synkronointikaapeli on sopiva kaikkiin 8pin Lightning-liitäntöihin kuten puhelimet iPhone 5 -sarjasta eteen päin tällä hetkellä iPhone 14 -sarjaan asti sekä kaikki iPadit ja iPodit, joissa toimii 8pin Lightning-kaapeli.

Pikalatauskaapelina toimii oivallisesti, latasin itse testiksi iPadia tällä kaapelilla 17W tehoilla. Datan maksiminopeus on ihanneoloissa 480Mbps.

Valmistuksessa on kiinnitetty huomiota kaapelin kestävyyteen. Valmistettu kupari PVC TPE materiaaleista ja pinta on nylon punottu. Useimmat, jotka ovat tekemisissä Applen alkuperäiskaapeleiden kanssa, ovat todenneet ne huonoiksi. Latauspäät hajoavat helposti, kaapelien ja liittimien väliset saumat repeytyvät helposti. Tämä kaapeli on paljon parempi ja edellä mainittuihin asioihin on kiinnitetty huomiota valmistuksessa. Siltikään kaapelia ei saa riuhtoa irti laturista/puhelimesta, etteivät kaapeli, puhelin tai laturi rikkoudu.

Pyrin löytämään valikoimaani hinta-laatusuhteeltaan vain erittäin hyviä tuotteita ja testaamaan ne kunnolla. Myynnissä olevat tuotteet eivät pääsääntöisesti ole merkkien alkuperäistuotteita vaan alkuperäisiä tuotteita vastaavia. Voidaan puhua tarviketuotteiden merkkituotteista kuten Baseus, Essager tai Toocki. Siksi ne ovat paljon edullisempia kuin alkuperäistuotteet, mutta silti käytössä aivan yhtä hyviä ja tässä tapauksessa jopa parempia!

Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) ja laturin tulee luonnollisesti tukea myös pikalatausta ja tämän kaapelin specsejä. Kolme elementtiä nopeaan lataukseen: 1. Laitetuki - nopea lataus 2. Kaapeli tukee nopeaa latausta 3. USB-laturi tukee nopeaa latausta.

Huom! Kaksi ja kolme metriset kaapelit luovuttavat hieman vähemmän virtaa kohdelaitteelle kaapelin pituudesta johtuen. Tämä tarkoittaa sitä, että pitkät johdot poikkeuksetta ja kaapelin laadusta riippumatta lataavat hitaammin, koska virtahävikki on pitkässä johdossa suurempi: Esim 0,5m tai 1m  kaapeleissa maksimi virta saattaa olla 5V/3A kun taas 2m kaapelissa tippuu 5V/2.4A tasolle ja 3m kaapelissa 5V/2A.
==> Mitä pidempi kaapeli, sitä hitaampi lataus. Jos mahdollista, metristä kannattaa suosia!

Lähetys sisältää mainitun kaapelin turvallisesti kuplamuoveihin pakattuna.

 
Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,90 €
Sulkeutuu 2 vrk 18 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 2 vrk 18 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.