Tuote on myyty käyttäjälle heli.leskinen hintaan 10,90 €

Kuvaus


Puuttuuko tietokoneestasi Bluetooth-ominaisuus tai onko se rikki. Jos tietokoneestasi puuttuu Bluetooth, on hidas tai rikki, tässä on upouusi ratkaisu: Bluetooth 5.3!

Uusi Bluetooth on saapunut! Tällä Bluetooth-sovittimella on nopeampi tiedonsiirtonopeus ja suurempi määrä tiedonsiirtoa ja vastaanottoa. Lisäksi välitysetäisyys kasvaa ja kyky läpäistä seiniä myös paranee, viive pienenee ja lähetys on nopeampaa ja vakaampaa. Yhdistä tietokoneeseesi langattomat bluetooth-laitteet kuten näppäimistöjä, hiiriä, kaiuttimia, kuulokkeita, tulostimia tai muita sopivia laitteita. Tämä Bluetooth-sovitin on yhteensopiva Bluetooth 2.0/3.0/4.0/5.0/5.1 -laitteiden kanssa, Bluetooth 5.3 -sovittimella voit helposti ratkaista Bluetooth-yhteysongelmat.

Tämä Bluetooth 5.3 on ajuriton, plug and play. Yhteensopiva Windows 8.1/10/11 kanssa. On huomattava, että se ei sovellu win7/8:lle, Mac OS:lle, Linuxille, autojärjestelmälle, televisiolle.
 
  • Bluetooth-sovittimella on laaja yhteensopivuus ja se tukee 5 laitteen samanaikaista yhteyttä.
  • Bluetooth 5.3:n lähetysetäisyys on max 20 metriä
  • Nopea ja automaattinen uudelleenkytkentä
  • Parempi Bluetooth-kokemus.
  • Koko noin 3,5 x 1,5 x 0,5 cm
Toimitus tehdaspakkauksessaan turvallisesti kuplamuoveissa.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 17:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.