Kuvaus


Uusi musta Uslion 65W GaN-pikalaturi ja 1m TOOCKI kaapeli
 
Uusi ja käyttämätön musta GaN max 65W tarjoava pikalaturi, jossa on 1 x USB Type-C (tuki PD) ja 1 x USB-A(tuki QC 3.0) -liitännät. Mukana tulee Toockin valmistama metrinen kaapeli.
 
Kolme elementtiä nopeaan lataukseen:
1. Laitetuki - nopea lataus
2. Kaapeli tukee nopeaa latausta
3. USB-laturi tukee nopeaa latausta.
 
Galliumnitridi (GaN) Kuvaus: GaN on uudenlainen puolijohdemateriaali, jolla on suuri kaistaväli, korkea lämmönjohtavuus, korkea lämpötilan kestävyys, säteilynkestävyys, happo- ja alkalinkestävyys sekä korkea lujuus ja korkea kovuus. GaN-galliumnitridikomponentteja käyttämällä laturi ei voi olla vain pieni kooltaan ja kevyt, vaan sillä on myös etuja tavallisiin laturiin verrattuna lämmöntuoton ja hyötysuhteen muuntamisen suhteen. Enemmän tehoa, pienempi koko, matalan lämpötilan lataus(Huom! Laturin tulee lämmetä ladatessaan. Ilman lämpenemistä se ei luultavastikaan toimi oikein), suuritehoinen pikalataus, ei kuuma.
 
Laturissa on monipuolinen suojaus ja varmempi ja turvallinen käyttö sisältää ylivirtasuojan, ylilämpötilasuojan, ylijännitesuojan, ylitehosuojan, oikosulkusuojauksen ja alijännitesuojan.
 
Tätä laturia pystyvät hyödyntämään erityisesti uudemmat puhelimet, joissa on pikalatauksen ominaisuuksia. Pikalataus mahdollistaa normaalia nopeamman latauksen. Ladattavan laitteen tulee tukea pikalatausominaisuutta, jotta pikalataus toimii, muuten laturi toimii perinteisellä 5V/2A -teholla. Verkkolaturin ja oikean kaapelin yhdistelmällä lataat nopeasti puhelimet, tabletit, lisävirtalaturit, Bluetooth-kaiuttimet ja muut kodin älylaitteet. Esimerkiksi uudemmat iPhonet, OnePlus, Xiaomi ym. laitteet tukevat tätä kirjoitettaessa pikalatausta ja sitä mukaa kun uusia laitteita tulee, ne pääsääntöisesti tukevat pikalatausta. Tämä pikalataava verkkolaturi tukee kahta yleistä pikalataus-standardia: Qualcomm Quick Charge 3.0 ja USB-PD (Power Delivery).
 
Annetut tekniset tiedot:
* Tuote: GaN-laturi 65W
* Materiaali: puhdas PC palonestomateriaali
* Jännite: AC100-240V 50--60Hz 0,5A
* Jännite ja virta: AC100-240V 50/60Hz 0,5A
* Pikalatausparametrit: 5V/6.6A, 9V/3A, 12V/2.75A, 20V/1.67A
* Lähtöparametrit: PD33W+QC33W yhteensä 65W
* Väri: musta
* Paino noin EU 55g
* Koko noin 4 * 9 *25 cm
* Kaapelin pituus noin yksi metri. 
* Yhteensopiva: Useimmille älykkäille USB-matkapuhelimille ja muille markkinoilla oleville digitaalisille tuotteille.
 
Monella laitevalmistajalla on omia latausratkaisuja, jotka eivät aina mene yhteen näiden universaalien latureiden kanssa. Se tarkoittaa, että nopeimmat lataukset tapahtuvat vain merkin omalla laturilla ja kaapelilla. Ihanneoloissa laboratoriossa siis PD33W+QC33W yhteensä 65W. Omassa testauksessa tavallisissa oloissa latasin sekä iPadia että OnePlus-puhelinta yht'aikaa 13W teholla kun taas yksin OnePlussaa 18-27W, iPadia 18W-20W(joka on max iPadilla). Laitteista riippuen kahta porttia käytettäessä saattaa toisen portin virta olla varsin vähäinen. Kuitenkin valmistajan kertoman mukaan jos käytät kumpaakin porttia samaan aikaan, kummankin portin suurin käytettävissä oleva teho on siis 33W. Mutta yllä olevasta päätellen minä en sitä ostajalle voi luvata ja siksi hintakin on varsin maltillinen.
 
Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) ja kaapelin tulee luonnollisesti tukea myös pikalatausta ja tämän laturin ominaisuuksia. Tämän laturin lataustehot ja nopeudet(ihanneoloissa 65W pikalataus) on saatu ja toteutettu ihanneolosuhteissa laboratoriossa. Silti nopeimpia latauksia tukevat päätelaitteet ja laturit pääsevät lähelle parhaita nopeuksia, mutta en voi tietystikään luvata, että sinun laitteesi tukee täyttä tehoa. Se tukee sitä, minkä sinun kaapelisi ja laitteesi tarjoaa mahdolliseksi.
 
Tuotepaketti sisältää kuplamuoveihin turvallisesti pakattuna yksi yllä mainittu laturi sekä metrinen kaapeli.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse tavallisena kirjelähetyksenä. Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 72 vrk 12 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 72 vrk 12 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.