Kuvaus


Uusi ja käyttämätön pyöreä 4-porttinen USB-keskitin / USB-hubi, joka liitetään tietokoneen USB-A -porttiin. Kaikki neljä porttia ovat testatusti USB 3.2 Gen 1 (entinen nimi USB 3.0) -portteja. Siinä on hyvä rakenne, yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu ja se on helppo laittaa työpöydälle tai kuljettaa mukana. Käyttökohteina mm. hiiret, näppäimistöt, muistit ym.

  • Hubi on varustettu GL3520-laajennuspiirillä. Tehokas master-ohjaussiru varmistaa, että hubissa jokaisen USB 3.2 Gen 1 -liitännän on mahdollista toimia tasaisesti maksimissaan teoreettisella 5 Gbps:n kaistanleveydellä. Oman laitteesi ja mahdollisen kaapelisi tulee tukea näitä nopeuksia.
  • Sisäänrakennetut virtasuojausasetukset suojaavat tehokkaasti kytkettyjä laitteita ja itse HUBia, parantaa kestävyyttä ja luotettavuutta sekä varmistaa turvallisuuden ja vakauden.
  • USB 3.2 Gen 1 -liitäntä tukee pikaliittämistä eli plug and play -toimintoa.
  • Täyttää USB 3.2 Gen 1 -vaatimukset, tukee nopeaa 5 Gbps kaistanleveyden siirtoa ja on yhteensopiva USB2.0/USB1.1 kanssa
  • On mahdollista, että käytössäsi on laitteita, jotka tarvitsevat paljon sähkövirtaa. Tämä hubi tarjoaa virtaa sen, minkä laitteesi USB-portti jakaa hubille. On siis mahdollista, että käytössäsi on laitteita porteissa, jotka vaativat enemmän virtaa kuin USB-portti antaa hubille. Tässä kohtaa voit varmistaa tasaisen virransyötön kaikille porteille(5V/2A) erillisellä virtalähteellä ja kaapelilla, jotka kytketään kiinni sähköpistokkeeseen ja hubiin.  5 euron lisähinnalla mukana tulee erillinen virtalähde ja kaapeli, jotka saavat aikaan sen, että hubissa on joka portissa täysi virta oman laitteesi kapasiteetin rajoissa. Huomaa, että jos USB-portin tarjoama virta riittää kaikille laitteille, lisävirtalähteestä ei ole silloin hyötyä. Virtalähde on joko musta tai valkoinen sen mukaan mitä minulla on saatavilla. Virtalähde saattaa olla myös valmistettu Amerikkalaiseen pistorasiaan, tällöin mukana tulee yksinkertainen adapteri, jolla toimii Suomessa ja useimmissa EU-maissa ja suoraan siis Amerikassa, jos sinne menet.

Tuotteen parametrit:

  • Liitännät: Tietokoneen päässä USB 3.2 Gen 1 USB A -portti, Hubin päässä USB 3.2 Gen 1 x 4 porttia ja 5V/2A DC-virtalähteelle paikka
  • Nopeudet ihanneoloissa standardien mukaan: 5Gbps
  • Väri: musta
  • Materiaali: ABS
  • Koko: ympyrä 7 cm , kaapelin pituus 30 cm
  • Toimii ainakin Windows XP/Vista/7/8/10/11 & MAC & Linux

Toimituksen vaihtoehdot:

1. Omassa tehdaspakkauksessaan. Tehdaspakkaus on 3,5 cm paksu. Tarkoittaa, että joudutaan toimittamaan S-pakettina ja silloin toimituskulut ovat nuo kohteessa mainitut 7,50 eur, sisältää postinosuuden ja pakkausmateriaalin.
2. Jos sallit, että tehdaspakkausta saksitaan pienemmäksi, toimitus onnistuu kirjeenä ja silloin toimituskulut ovat 4,90 eur, sisältää postinosuuden ja pakkausmateriaalin. Tavaran käyttöön pakkauksen pienentäminen ei luonnollisesti vaikuta mitään.




Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse mahdollisuuksien mukaan kirjeenä tai yleensä postipakettina kohteiden koon vuoksi tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni mukaan(yleensä noudot onnistuvat klo 18-20 minun aikataulujeni mukaan). Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 5 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 21 vrk 5 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.