Kuvaus

Friedrich Karl Langen Unterredungen zwischen einem Hofmanne und einem Geistlichen. Kirja on painettu vuonna 1768. Nimiösivulla sanotaan, että sen on painanut Johann Gottlob Rothe Kööpenhaminassa, kun taas viimeisellä sivulla nimetään painopaikaksi Leipzig ja painajaksi Johann Christoph Büttnern. Veikkaisin, että kirjan sisällössä on jotain mikä on voitu kokea pahennusta herättävänä ja todellinen painaja on halunnut tällä tavalla suojella selustaansa. Tai sitten selitys on paljon tylsempi. En osaa saksaa niin hyvin, että olisin kirjan lukenut ja ottanut tarkempaa selkoa sisällöstä.

Kaikki sivut tallella: [8], 1-277. Koko oktaavo (noin 11 x 17,5cm). Erittäin kaunis puoliranskalainen aikalaissidos. Sidoksessa joitain tahroja ja kulumaa. Kannen kulmat ovat hieman taipuneet sisäänpäin. Etu- ja takapaperina on käytetty kaunista kukkakuvioitua paperia. Tekstiblokin laidat värjätty punaiseksi. Etulehdellä on ex-libris leima 1900-luvulta (”ex-bibliotheca Martti Harju”).

Joillain sivuilla on vähäisiä tahroja (viimeinen kuva), mutta kokonaisuutena sivut ovat erittäin hyvässä kunnossa. Toisiksi viimeisellä tekstisivulla on hieman ryppyjä ja kaksi pientä reikää, joista toinen osuu kahteen kirjaimeen (toiseksi viimeinen kuva).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 23 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

70 € Sulkeutuu 11 vrk 23 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.