Kuvaus


Tässä kohteessa myynnissä noin kahden metrin pituinen valkoinen OEM USB A => Apple 8pin Lightning-kaapeli.

Valmistaja on sama elektroniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa mm. Apple iPhone- ja iPad-tuotteita esim. näitä kaapeleita Applen tilauksesta.

USB-lataus / datan synkronointikaapeli on sopiva kaikkiin 8pin Lightning-liitäntöihin kuten puhelimet iPhone 5 -sarjasta eteenpäin tällä hetkellä iPhone 14 -sarjaan asti sekä kaikki iPadit ja iPodit, joissa toimii 8pin Lightning-kaapeli.

Kaikki myynnissä olevat kaapelit on testattu iPadilla ja iPhone/iPad-laturilla. Tämä kaapeli lataa hitaasti uusia laitteita, mutta normaalisti vanhempia laitteita joille se on tarkoitettu. Uudemmissa laitteissa on 20W pikalaturi USB C - Lightning-liitännällä.

Huom! Kaksi ja kolme metriset kaapelit luovuttavat hieman vähemmän virtaa kohdelaitteelle kaapelin pituudesta johtuen. Tämä tarkoittaa sitä, että pitkät johdot poikkeuksetta ja kaapelin laadusta riippumatta lataavat hitaammin, koska virtahävikki on pitkässä johdossa suurempi: Esim 0,5m tai 1m  kaapeleissa maksimi virta saattaa olla 5V/3A kun taas 2m kaapelissa tippuu 5V/2.4A tasolle ja 3m kaapelissa 5V/2A. ==> Mitä pidempi kaapeli, sitä hitaampi lataus. Jos mahdollista, metristä kannattaa suosia!

Tuote on samanlainen kuin Applen alkuperäislaatikoissakin tulevat. Minulla on tarjolla parempiakin kaapeleita kuin nämä valkoiset Apple-kaapelit. Löytyy täältä huudosta linkistä https://www.huuto.net/haku/words/iphone+lightning+kaapeli/sellernro/13021/sort/highprice .

Toimitetaan turvallisesti kuplamuoveihin pakattuna.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 68 vrk 19 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 68 vrk 19 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.